Neler Yeni

DualSense Farklı Ülke Ürünü

vEmre

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Emre Ofluoğlu
Merhaba, DualSense sipariş vermiştim gelen üründe güncelleme sonrası sorunlar oluştu değişim istedim ve yeni gönderdikleri ürün de böyle farklı seri numaralı bir ürün geldi şimdi yeni nesillerin sonu a ile bitiyor eskileri 1 buradaki yazan numarada 1 ile bitiyor ama seri numarası olduğundan bile emin değilim. Sizce bu yeni nesil mi eski mi tekrardan değişim yapmalı mıyım? Yardımcı olursanız çok sevinirim şimdiden teşekkürler

Ekler

• IMG_20240402_161656.jpg
    IMG_20240402_161656.jpg
    500.1 KB · Hit: 45

StrangerIX

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,481
İsim
Baran Kut
Merhaba, DualSense sipariş vermiştim gelen üründe güncelleme sonrası sorunlar oluştu değişim istedim ve yeni gönderdikleri ürün de böyle farklı seri numaralı bir ürün geldi şimdi yeni nesillerin sonu a ile bitiyor eskileri 1 buradaki yazan numarada 1 ile bitiyor ama seri numarası olduğundan bile emin değilim. Sizce bu yeni nesil mi eski mi tekrardan değişim yapmalı mıyım? Yardımcı olursanız çok sevinirim şimdiden teşekkürler
Hocam bu sahte olabilir mi?

vEmre

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Emre Ofluoğlu
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Kutusunda yazar seri numarası kutusunu var mı ?
kutusunda bakılmadık yer bırakmadım fakat seri numarası falan bulamadım hatta kullanma kılavuzuna bile baktım ordada yok tam olarak nerede?
Mesaj otomatik birleştirildi:

Hocam bu sahte olabilir mi?
sahte olduğunu düşünmüyorum güvenilir bir siteden aldım fakat dediğim gibi farklı bir ülke avrupa ülkesi malı değil yani

Top Bottom