floscy
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 542
biraz bekle düşer 1300'e sağda soldaYok herhalde en ucuz amazonda 1600tl alsam mı bilemedim
biraz bekle düşer 1300'e sağda soldaYok herhalde en ucuz amazonda 1600tl alsam mı bilemedim
Al bence. Bak ben 4 ay önce bu fiyata aldım. Fiyatlar hep yükselir. Yılbaşından sonra 2-2.5 bin lira olacak bak gör.@Harley Quinn❖ en ucuz amazonda şu an alıyım mı ? Çok heves ettim pişman olmam umarım
1900 olmuş amazonda 300tl zamlanmışAl bence. Bak ben 4 ay önce bu fiyata aldım. Fiyatlar hep yükselir. Yılbaşından sonra 2-2.5 bin lira olacak bak gör.
Alıntıyı görüntüle
Aynen en ucuz şu an N11'de görünüyor. Yalnız bu ithalatçı garantili, benim için sorun olmaz, ona takmam diyorsan al. Ben Eurasia garantili almıştım.1900 olmuş amazonda 300tl zamlanmış
https://m.n11.com/urun/sony-ps5-dua...akce&utm_medium=cpc&utm_campaign=akakce_genel
Burdan alıyorum bakalım
Tamamdır teşekkür ederim 75 lira farkla Eurasia paketine yükselttim battı balık yan giderAynen en ucuz şu an N11'de görünüyor. Yalnız bu ithalatçı garantili, benim için sorun olmaz, ona takmam diyorsan al. Ben Eurasia garantili almıştım.
Birde bluetooth adaptörü lazım aaaaaaaaTamamdır teşekkür ederim 75 lira farkla Eurasia paketine yükselttim battı balık yan gider
değer kesinlikle.930 liraya DS4 aldım daha paketlenmemiş DualSense fiyatına baktım 1300tl fiyat farkına değer mi ?
stokta yokmuş
Valla bende şimdi aldım sana yazmaya geliyordum. Beyaz olanı istiyordum ama yapıcak bir şey yokteknosa'da indirime girdi aldım![]()
Sony PS5 DualSense Siyah Kablosuz Oyun Kolu ( Sony Eurasia Garantili ) Fiyatı ve Özellikleri
Sony PS5 DualSense Siyah Kablosuz Oyun Kolu Sony Eurasia Garantili özelliklerini incelemek ve en uygun fiyata satın almak için hemen tıkla!www.teknosa.com
teşekkür ederim haha ben n11'dekini aldın sandım ama siyahi daha iyi merak etme mat siyah çok seksi duruyoValla bende şimdi aldım sana yazmaya geliyordum. Beyaz olanı istiyordum ama yapıcak bir şey yok
Alıcaktım fakat 2 lira eksiğim vardı karttaTeşekkür ederim haha ben n11'dekini aldın sandım ama siyahi daha iyi merak etme mat siyah çok seksi duruyo
dedim sana bekle girer sağda solda indirime diyeAlıcaktım fakat 2 lira eksiğim vardı karttaiyi ki varmış
Ben de şimdi yazmaya geldiydim teknosada 1300 olmuş diye görmüşsünüzAlıcaktım fakat 2 lira eksiğim vardı karttaiyi ki varmış