Dualsense PC'de titremiyor

Wasp

80+
Reaksiyon skoru
136
1-2 Ay önce dualsense aldım sadece kablolu olarak bilgisayarda kullanıyorum steamden aldığım dsx yazılımı ile kullanıyorum ama hiç bir oyunda titremiyor gta 4 oynuyorum steamden titremiyor fifa 22 oynuyorum titremiyor ben bunu nasıl halledebilirim.

1-2 Ay önce dualsense aldım sadece kablolu olarak bilgisayarda kullanıyorum steamden aldığım dsx yazılımı ile kullanıyorum ama hiç bir oyunda titremiyor gta 4 oynuyorum steamden titremiyor fifa 22 oynuyorum titremiyor ben bunu nasıl halledebilirim.
Bende aldım aga steam arayüzünde ps tuşuna bas arayüz açılacak orada ayarlardan PlayStation desteğini aç
Post automatically merged:

Bide sende hoparlörler çalışıyor mu bende 2 tanesindede çalışmıyor da

Bende aldım aga steam arayüzünde ps tuşuna bas arayüz açılacak orada ayarlardan PlayStation desteğini aç

Bide sende hoparlörler çalışıyor mu bende 2 tanesindede çalışmıyor da
onun için uğraşmadım ama bendede çalışmıyor.

bilgisayarda stabil çalışmıyor diye biliyorum zaten
programlarla çalışıyordu internetteki videolarda öyle yazıyor bende o programların birini kullanıyorum.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,201,846
Üyeler
190,989
Son üye
Myumu
Geri