Neler Yeni

Çözüldü✓ Dualshock 4 V2 Vs Xbox S

Lunchx

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
834
İsim
Hasan Ciftci
Merhaba bilgisayar uzerinde hikayeli oyunlar vs icin kullanmak icin alacagim bir gamepad ariyorum suanda Dualshock 4 kullaniyorum ve arizalandi ya degisim yada Xbox S kolu almayi dusunuyorum, sizce hangisi bana uyumlu olur daha önceden dualshock kullandigim icin alisamamazlik gibi bir problem yasarmiyim.

NeonPeekr

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
157
İsim
Efe Benzil
Dualshocku ben daha çok seviyorum, sonuçta çocukken pes oynadığımız kol. Ama kullananlar Xbox kolunun da gayet rahat olduğunu söylüyor. Zaten rahat olmasa Xbox da yapmazdı yani.

Lunchx

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
834
İsim
Hasan Ciftci
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Dualshocku ben daha çok seviyorum, sonuçta çocukken pes oynadığımız kol. Ama kullananlar Xbox kolunun da gayet rahat olduğunu söylüyor. Zaten rahat olmasa Xbox da yapmazdı yani.
Hocam cok arada kaldim ya xbox un pilli olmasi ps4 un de bataryali olmasi vs ve xbox daha stabil calisiyormus.

wearetheash

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
178
İsim
enes yılmaz
Merhaba bilgisayar uzerinde hikayeli oyunlar vs icin kullanmak icin alacagim bir gamepad ariyorum suanda Dualshock 4 kullaniyorum ve arizalandi ya degisim yada Xbox S kolu almayi dusunuyorum, sizce hangisi bana uyumlu olur daha önceden dualshock kullandigim icin alisamamazlik gibi bir problem yasarmiyim.
arızası ne açıklarsan yardımcı olabilirim

Lunchx

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
834
İsim
Hasan Ciftci
Logitech F710 veya 310 alabilirsin o kadar para verme bence
Hocam amazondan almistim sonradan bozdulugu icin ya degisim ya para iadesi alacagim cebimden para gitmiyecek eskiden ödemis oldugum bir miktar cunku.
Mesaj otomatik birleştirildi:

arızası ne açıklarsan yardımcı olabilirim
Hocam cakma geldi bana sallayinca falan ses cikiyor ondan ziyade 4 5 aydir kullandim sorun etmedim simdide motoru calsiinca tikir tikir ses yapiyor.

timssy

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
429
İsim
Salih
xbox kolu direkt entegre olduğu için çok daha rahat kullanım açısınndan.

Lunchx

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
834
İsim
Hasan Ciftci
xbox kolu direkt entegre olduğu için çok daha rahat kullanım açısınndan.
Pilli oldugu icin biraz sey oldum hocam artik setup a para harcamak istemiyorum pil sarj etme aparati falan almakta istemiyorum.

GodlyPain

80+ Bronze
xbox 9.nesil, nefis bir kol yemin ederim. 2 tane var kız arkadaşımla it takes two vs oynadığımızda çok rahat geliyor, terletmiyor, titreşimi tutuşu 10 numara

wearetheash

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
178
İsim
enes yılmaz
Hocam amazondan almistim sonradan bozdulugu icin ya degisim ya para iadesi alacagim cebimden para gitmiyecek eskiden ödemis oldugum bir miktar cunku.

Hocam cakma geldi bana sallayinca falan ses cikiyor ondan ziyade 4 5 aydir kullandim sorun etmedim simdide motoru calsiinca tikir tikir ses yapiyor.
orj değilse boşver benim ds4 çok bozuldu parça alıp tamir ettim lehimlerini kendim yaptım fln gamepad olarak benzeyen bir sürü controller var rampage olsun logitech olsun

LethaX

80+ Bronze
Xbox kolunu hali hazırda kullanıyorum pilli olması bana daha çok avantaj gibi geldi çünkü şarjlı pille kullanıyorum 3-4 günde bir şarja takiyorum hatta süre uzuyor bile. Ergonomi ve kullanım açısından zaten sorunsuz ve Windows ile güzel çalışıyor. Tavsiye ederim

Lunchx

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
834
İsim
Hasan Ciftci
xbox 9.nesil, nefis bir kol yemin ederim. 2 tane var kız arkadaşımla it takes two vs oynadığımızda çok rahat geliyor, terletmiyor, titreşimi tutuşu 10 numara
Hocam bilmiyorum ya alsam mi bilemedim.

orj değilse boşver benim ds4 çok bozuldu parça alıp tamir ettim lehimlerini kendim yaptım fln gamepad olarak benzeyen bir sürü controller var rampage olsun logitech olsun
Amazon.com un kendi urunu bu yeni gönderecekleride cakma olur heralde xbox kolu alma hisside var.

GodlyPain

80+ Bronze
Hocam bilmiyorum ya alsam mi bilemedim.
Pişman olmazsın, duracelle baya gidiyor zaten şarj kitlerinin hepsi çakma. 48 liraya 10lu duracell alıyorsun her gün oynarsan 1 ay götürüyor. Tabi yine oynama sürene, titreşimli oyunlara bağlı. Tek kol için dedim

Top Bottom