Arkadaşlar DS4 Windows prgoramını kurdum fakat ilk bağladığım zaman Dualshock ta sarı ışık yanıp sönüyor ve çalışmıyor ancak şu adımları uygularsam açabiliyorum Denetim Masası - Donanım ve Ses - Aygıtları ve yazıcıları görüntüleden Wireless Controller - sağ tık Özelikler - Donanım- HID uyumlu oyun denetleyicisinden - Ayarları değiştir- Sürücü sekmesinden Cihazı kaldırı seçip tekrar kolu bağladığımda sağlıklı bir bağlantı oluyor ama her seferinde bu adımları yapmak istemiyorum ayrıca kabloya çok ufak bir temas olursa bile bağlantı oyunun ortasında kesiliyor ve yukarıdaki adımları tekrar yapmak zorunda kalıyorum. DS4 Windowsu siliyorum tekrar yüklüyorum ama sıfırdan kurulmuyor. Denetim masasından vs full kaldırmanın yolunu bilen varmı. 2-3 farklı kablo denedim hepsinde aynı şeyi yapıyor.
Sorun şu görseldeki seçimden kaynaklanabilir mi ben ilk kurarken appdatayı seçtim bu görüntüyü bir videoda gördüm . Appdatayı seçtiğimden dolayı olmuş olabilir mi ?
Sorun şu görseldeki seçimden kaynaklanabilir mi ben ilk kurarken appdatayı seçtim bu görüntüyü bir videoda gördüm . Appdatayı seçtiğimden dolayı olmuş olabilir mi ?