Fiyat çok iyiymiş getirebilsem kesin alırdım ps5i ama el konsoluna gerek varmı bilmiyorum tercih meselesi ben olsam almamArkadaşlar Dubai’deyim de gelirken El konsolu ve PS5 almak istiyorum ne alabilirim el konsolu olarak? Ayriyetten alttaki PS5 alınır mı?
Alıntıyı görüntüle
Mesaj otomatik birleştirildi:
13600TL civarına geliyor PS5
PS5 kardeşim alıcak. Şimdi alsa getir gibi 12dk da filan geliyor noon bilindik yer sorun olmaz da. El konsoluda ben almayı düşünüyorum uçakta yolculukta filan oynarım. Switch nasıldır eşimle filan oynanacak oyun var mı?Fiyat çok iyiymiş getirebilsem kesin alırdım ps5i ama el konsoluna gerek varmı bilmiyorum tercih meselesi ben olsam almam
Seyahat falan yapıyorsanız veya dışarda falan vakit geciriyosanız mantıklıdır o zmn keyiflidir en guclu el konsolu asus rog ally extreme diye biliyom güzel konsolPS5 kardeşim alıcak. Şimdi alsa getir gibi 12dk da filan geliyor noon bilindik yer sorun olmaz da. El konsoluda ben almayı düşünüyorum uçakta yolculukta filan oynarım. Switch nasıldır eşimle filan oynanacak oyun var mı?
Switch güzel oyunlarını pek bilmiyorum fakat kötü değilPS5 kardeşim alıcak. Şimdi alsa getir gibi 12dk da filan geliyor noon bilindik yer sorun olmaz da. El konsoluda ben almayı düşünüyorum uçakta yolculukta filan oynarım. Switch nasıldır eşimle filan oynanacak oyun var mı?
Ona bi bakıyım o zaman. 1 gün sonra dönüyorum yarın halletmem lazım.Seyahat falan yapıyorsanız veya dışarda falan vakit geciriyosanız mantıklıdır o zmn keyiflidir en guclu el konsolu asus rog ally extreme diye biliyom güzel konsol
Switch Lite 4500TL di sanırım. Ben de yurtdışından almayı düşünüyorum.PS5 kardeşim alıcak. Şimdi alsa getir gibi 12dk da filan geliyor noon bilindik yer sorun olmaz da. El konsoluda ben almayı düşünüyorum uçakta yolculukta filan oynarım. Switch nasıldır eşimle filan oynanacak oyun var mı?
Yani el konsolu alacaksan en iyi seçenek asus bide Nintendo switch var onada bak istersen oda çok seviliyorOna bi bakıyım o zaman. 1 gün sonra dönüyorum yarın halletmem lazım.
Bakarım da hiç görmedim valla yarın son gün bi alışverişe gidemedim de tam bi gidicem yarın bakıcam.dostum ekran kartları ne fiyatta 4070 ve üzeri bakabilir misin
Asus 30K civarı Switch 8K filan çok daha ucuz ya bilemedim.Yani el konsolu alacaksan en iyi seçenek asus bide Nintendo switch var onada bak istersen oda çok seviliyor
Alınır.Arkadaşlar Dubai’deyim de gelirken El konsolu ve PS5 almak istiyorum ne alabilirim el konsolu olarak? Ayriyetten alttaki PS5 alınır mı?
Alıntıyı görüntüle
Mesaj otomatik birleştirildi:
13600TL civarına geliyor PS5