Dubai den ne alınır?

mortemeyn

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
525
Arkadaşlar Dubai’deyim de gelirken El konsolu ve PS5 almak istiyorum ne alabilirim el konsolu olarak? Ayriyetten alttaki PS5 alınır mı?

IMG_0734.jpeg

Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

13600TL civarına geliyor PS5

Arkadaşlar Dubai’deyim de gelirken El konsolu ve PS5 almak istiyorum ne alabilirim el konsolu olarak? Ayriyetten alttaki PS5 alınır mı?

Alıntıyı görüntüle

13600TL civarına geliyor PS5
Fiyat çok iyiymiş getirebilsem kesin alırdım ps5i ama el konsoluna gerek varmı bilmiyorum tercih meselesi ben olsam almam

Fiyat çok iyiymiş getirebilsem kesin alırdım ps5i ama el konsoluna gerek varmı bilmiyorum tercih meselesi ben olsam almam
PS5 kardeşim alıcak. Şimdi alsa getir gibi 12dk da filan geliyor noon bilindik yer sorun olmaz da. El konsoluda ben almayı düşünüyorum uçakta yolculukta filan oynarım. Switch nasıldır eşimle filan oynanacak oyun var mı?

PS5 kardeşim alıcak. Şimdi alsa getir gibi 12dk da filan geliyor noon bilindik yer sorun olmaz da. El konsoluda ben almayı düşünüyorum uçakta yolculukta filan oynarım. Switch nasıldır eşimle filan oynanacak oyun var mı?
Seyahat falan yapıyorsanız veya dışarda falan vakit geciriyosanız mantıklıdır o zmn keyiflidir en guclu el konsolu asus rog ally extreme diye biliyom güzel konsol

Switch güzel oyunlarını pek bilmiyorum fakat kötü değil

Seyahat falan yapıyorsanız veya dışarda falan vakit geciriyosanız mantıklıdır o zmn keyiflidir en guclu el konsolu asus rog ally extreme diye biliyom güzel konsol
Ona bi bakıyım o zaman. 1 gün sonra dönüyorum yarın halletmem lazım.

Switch Lite 4500TL di sanırım. Ben de yurtdışından almayı düşünüyorum.

dostum ekran kartları ne fiyatta 4070 ve üzeri bakabilir misin
Bakarım da hiç görmedim valla yarın son gün bi alışverişe gidemedim de tam bi gidicem yarın bakıcam.

Yani el konsolu alacaksan en iyi seçenek asus bide Nintendo switch var onada bak istersen oda çok seviliyor
Asus 30K civarı Switch 8K filan çok daha ucuz ya bilemedim.

Son düzenleme:
Hocam hangi site acaba paylaşabilir misiniz?

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,159,007
Üyeler
184,095
Son üye
parsinho
Geri