Yardım Dublex 260 m² ev için vdsl modem önerisi?

Reaksiyon skoru
1
Merhabalar, evim için bir modem arıyorum. Evin her yerinde internet çekmiyor; bu soruna bir çözüm sunarsanız sevinirim. Ev altyapım VDSL ve TürkNet üzerinden 50 Mbps internet hizmeti alıyorum. Ancak yakında Türk Telekom’un 1000 Mbps ya da Turkcell'in yüksek hızlı internet altyapısına geçmeyi düşünüyorum. Bu nedenle her iki altyapı türü için de öneri sunarsanız çok memnun olurum. Şimdiden yardımcı olacak herkese teşekkür ederim.

1000 lik tarifeye ileride geçerim derseniz; vdsl-fiber uyumlu olarak.
TP-Link Deco X73-DSL
TP-Link Deco X50-DSL

Bunlar 160 mhz desteklediği için; 500 üstü kablosuzda daha iyi sonuç verir.
Çekim işini denemeden bilemezsiniz.
Vdsl destekli altenatif olarak; Hooper dsl ve Tp-link in var ama; 80 mhz destekli; 500 üstü hızlarda 160 mhz destekliler gibi sonuç vermez.
Mesh ile yaymanız lazım.

Vdsl destekli altenatif olarak; Hooper dsl ve Tp-link in var ama; 80 mhz destekli; 500 üstü hızlarda 160 mhz destekliler gibi sonuç vermez.
Mesh ile yaymanız lazım.
Anladım hocam sağ olun peki internet çekmeyen yerler için hangi cihazı önerirsiniz menzil uzatmak için daha alıp denemedim ama şimdiden önlem almak isterim
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Mesh ile yaymanız lazım.
Şuan biraz modeme baktım 600 metrekare yazıyor zaten sıkıntı yaşama imkanım yokmuş tamamdır kusuruma bakmayın sizide rahatsız ettim

Mesh ile yaymanız lazım.
Bu cihaz hakkında tek sorum olacaktı bu cihazı direkt modem olarak kullanabiliyor muyuz fiber internette yoksa internet sağlayıcısının getirdiği modem ile mi meshleyerek kullanmak lazım?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Bu cihaz hakkında tek sorum olacaktı bu cihazı direkt modem olarak kullanabiliyor muyuz fiber internette yoksa internet sağlayıcısının getirdiği modem ile mi meshleyerek kullanmak lazım?
Modem olarak kullanamıyorsak ayrıyetten fiber için modem önerisi de yapabilir misiniz?

Son düzenleme:
Tek cihaz olarakta kullanabilirsiniz, Tt de.
Superonline'de kullanamazsınız; şifreyi vermediği için.
Bence acele etmeyin; önce hangi firmadan alacağınız belirleyin, kurulum yapılsın. Verdikleri cihaz işinizi görürse, boşuna masraf etmeyin.

Son düzenleme:
Geri