Dümdüz Masa İstiyorum

Hocam maksimum vereceğim bütçe 7000 lira olduğu için oraya o şekilde girdim illa 7000 liraya alacağım 7000liradan 1 lira aşağısı olursa almam demiyorum :D 7000 liraya kadar önerilere açığım anlamında yazdım biraz daha açık yazmam gerekirdi kusura bakmayın
Dostum eşşek değiliz anlıyoruz herhalde😀Şuna bak istersen:

IKEA Alex alın geçin.

ceramical kullanıyorum bende şuanda memnunum 1 tane nb80 takılı

Ceramical kullanıyorum nb f80 var ben de ama masa sallanıyor. Sallanmıyor diyen yalan söyler yada sallanmayan masa nasıl olur farkında değildir.

Sallanma oyun oynarken ki klavye mouse hareketi değil. Elinizle kenarından tutup biraz titretin. Fakat benim masanın bir köşesinde çekmeceli aynalı komidin var onunla masayı duvar arasına sıkıştırdım sallanma kesildi.

7000 lik bütçeniz var kaliteli masa alabilirsiniz. Ben olsam direk marangozdan yaptırırım. 3000 e kadar olanların %90 ı sallanma yapıyor.

Yok illa internet derseniz tavsyem,

Son düzenleme:
Nb80 i delip mi taktınız acaba
1764765751351.webp

1764765890053.webp

kendi aparatı ile sıkıştırdım altdaki demire denk geliyor zaten
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Ceramical kullanıyorum nb f80 var ben de ama masa sallanıyor. Sallanmıyor diyen yalan söyler yada sallanmayan masa nasıl olur farkında değildir.

Sallanma oyun oynarken ki klavye mouse hareketi değil. Elinizle kenarından tutup biraz titretin. Fakat benim masanın bir köşesinde çekmeceli aynalı komidin var onunla masayı duvar arasına sıkıştırdım sallanma kesildi.

7000 lik bütçeniz var kaliteli masa alabilirsiniz. Ben olsam direk marangozdan yaptırırım. 3000 e kadar olanların %90 ı sallanma yapıyor.

Yok illa internet derseniz tavsyem,

hiç sallanmıyor demek doğru değil evet ama fiyatına göre iyi

Son düzenleme:
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,169,518
Üyeler
185,756
Son üye
Hayrett