Dümenden düzen yapmak istiyorum nasıl yaparım

zPastwL

80+ Silver
Reaksiyon skoru
823
Dostlar selamlar bu odada yaşamımı sürdürüyorum fotoğraflar darbe gününden değil 0.6x kacak note10s'İmle çektim oda planı paintten çizdim umarım düzgün yapmışımdır elimden geldiğince 2 metrelik metreyle ölçtüm her yeri odam berbat durumda güzel bir planlama lazım neyi nereye koymam lazım bilmiyorum çıtırından yardımcı olursanız sevinirim ve evet geceleri 1 litre süt içiyorum tüm gün tok tutuyor iştah bırakmıyor kilo vermeme yardımcı olur heralde ek olarak toplamaya üşendim fazla dağınık ne ararsanız yok ne aramazsanız var şeklinde bir odam var istediğiniz küfürleri ban yeme garantisiyle edebilirsiniz

1757888303066.webp

Ekler

• 1757888309809.webp
    1757888309809.webp
    94.2 KB · Hit: 64
  • 1757888317159.webp
    1757888317159.webp
    94 KB · Hit: 62
  • 1757888324605.webp
    1757888324605.webp
    72.6 KB · Hit: 58
  • 1757888332711.webp
    1757888332711.webp
    59.6 KB · Hit: 56
  • 1757888338554.webp
    1757888338554.webp
    90 KB · Hit: 53
ve evet kasamın içinde böbrek taşım var anı olsun diye koydum (nemrut dağından çaldım)

🥀 hiçbir şey anlamadım şahsen
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

çözdüm sanki yani sandalye duvar tarafında olsun masanın arkası boş kalsın diyorsunuz hocam onu denemiştim ben ama yataktan atlamak vs zor değilde oda çok kalabalık duruyor öyle daha düzgün durmasını istiyorum şahsen yoksa öyle yaparsam masa neredeyse sıfıra sıfır oluyor aradan zor geçiyorum

Son düzenleme:
ha böyleli deneyesim var aslında ama kasa sıkıntıda kalıyor komidinin üstünde duruyor başka türlü masada alan yok geniş seviyorum diyebilirim görselde de gözüktüğü gibi benim doğal yaşam alanım o şekilde böyle yaparsam kasayı nereye sokarım diye düşünüyorum

ha böyleli deneyesim var aslında ama kasa sıkıntıda kalıyor komidinin üstünde duruyor başka türlü masada alan yok geniş seviyorum diyebilirim görselde de gözüktüğü gibi benim doğal yaşam alanım o şekilde böyle yaparsam kasayı nereye sokarım diye düşünüyorum
kasayi duvar ile masa arasina koyabilirsin sadece acmak zahmetli olacak

kasayi duvar ile masa arasina koyabilirsin sadece acmak zahmetli olacak
aslında o kadar yer var ama yerde çok köşede havasız kalmaz mı ya kapanmasın yeter ısınması çokta önemli değil alev almadığı sürece bozulmadığı sürece sorun yok

masayla kitapligin yerini degistirirsen kapi kismiyla birlikte daha cok alanin olur

masayla kitapligin yerini degistirirsen kapi kismiyla birlikte daha cok alanin olur
olmaz hocam masa eskiden ordaydı yatak masayla yatağın olduğu duvarda ayak tarafı cama bakıyordu kitaplıkta ayak kısmındaydı fena değildi aslında ama kasa için alan yoktu yine şu haliyle eğer kitaplıkla değişirsem yatak uzun kapı için alan kalmaz orada kitaplık masanındı sökmüştüm daha geniş ferah olması için onuda atmıyoruz böyle kaldı

böyle kalsin baskan o zaman, raf filan almaniz gerekiyor

Odanın her köşesine dikkatlice baktım herşeyi inceledim. Çok garip hissettim kendimi sanki odada bir şey arıyormuşum gibi.

Hırsızmıyım şimdi ben? Yoksa meraklı. Her eve girip Öylesine ortalığı karıştırıp çıkasım var çalmadan çırpmadan :D

Yoksa çocukluk hevesi mi? Gta da kapalı kapılar arkasında neler varmış merak etmişim hep. Skyrimi bunun için seviyordum. Her kapının kilidini kırıp evi karıştırıyordum.

Odanın her köşesine dikkatlice baktım herşeyi inceledim. Çok garip hissettim kendimi sanki odada bir şey arıyormuşum gibi.

Hırsızmıyım şimdi ben? Yoksa meraklı. Her eve girip Öylesine ortalığı karıştırıp çıkasım var çalmadan çırpmadan :D

Yoksa çocukluk hevesi mi? Gta da kapalı kapılar arkasında neler varmış merak etmişim hep. Skyrimi bunun için seviyordum. Her kapının kilidini kırıp evi karıştırıyordum.
çok feslefik bir odam var hocam her yerinde ayrı şeyler bomba atıp mahvetmek istiyorum da kiradayız olmaz (sanki tek sorun buymuş gibi) bi düzen yapamadım gitti şuraya kafayı yememe az kaldı
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

böyle kalsin baskan o zaman, raf filan almaniz gerekiyor
bakayım ben biraz daha düzgün bir şey bulana kadar devam

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,159,074
Üyeler
184,102
Son üye
akazade