Neler Yeni

Dump hikaye atan kızın storye ne cevap verilir

Sheader

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,205
İsim
Mustafa Enes Bulut
kriterlerim yüksek bulunduğum yerde de benım kriterlere uyan pek kız yok kriterlere uyan bir kızı sonunda buldum gibi bugun ekledim instaya hikaye atmış 4 lü dump 3ünde sağı solu çekmiş onlar var birinde de kendisi var ne yazabilirim veya sadece beğeneyim mi bilemedim

kritere takılacak arkadaşlar illa olacaktır alkol sigara vs. kriterler

oxtx

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
8
İsim
tuğrul avcı
hocam bence beğen once bi kızda düşünce oluşsun sonraki storylere yorum yapmaya başlarsın :D

Clayz

80+ Silver
begen gec dumpa pek bırsey yazılmaz

Dahası  
Reaksiyon skoru
62
İsim
Sezer Garip
Dump ne hocam ?

Clayz

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
48
İsim
eyyub sabri güler
kriterlerim yüksek bulunduğum yerde de benım kriterlere uyan pek kız yok kriterlere uyan bir kızı sonunda buldum gibi bugun ekledim instaya hikaye atmış 4 lü dump 3ünde sağı solu çekmiş onlar var birinde de kendisi var ne yazabilirim veya sadece beğeneyim mi bilemedim

beğen

dreamuiz

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
430
İsim
Anıl Aykın

bilmediğin bir yerse "burası neresi?" gibi sorular sor eğer biliyorsan da "buraya da gittin mi? çok iyi" falan de o da muhtemelen "oraya değilde şu kısma da gittik orası da güzeldi" vs vs gider bu konu böyle.
Beğenip geçersen diğer beğenenler gibi senide pek önemsemez gibime geliyo "nasıl biri olduğunu vesaire bilmiyorum tabii belki erkek hiç takipçisi yoktur o zaman ayrı"

Sheader

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,205
İsim
Mustafa Enes Bulut
Yüksek kriterin neymiş 😀
Altta belirtmiştim kriterin içinde sadece dis görünüş yok alkol sigara kişisel tercihleri vs de var
Mesaj otomatik birleştirildi:

bilmediğin bir yerse "burası neresi?" gibi sorular sor eğer biliyorsan da "buraya da gittin mi? çok iyi" falan de o da muhtemelen "oraya değilde şu kısma da gittik orası da güzeldi" vs vs gider bu konu böyle.
Beğenip geçersen diğer beğenenler gibi senide pek önemsemez gibime geliyo "nasıl biri olduğunu vesaire bilmiyorum tabii belki erkek hiç takipçisi yoktur o zaman ayrı"
Valla bizim yurdu çekip koymustu cjwjkqjfkcc beğenmekten daha fazlasını yapamazdım

dreamuiz

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
430
İsim
Anıl Aykın
Altta belirtmiştim kriterin içinde sadece dis görünüş yok alkol sigara kişisel tercihleri vs de var
Mesaj otomatik birleştirildi:

Valla bizim yurdu çekip koymustu cjwjkqjfkcc beğenmekten daha fazlasını yapamazdım
yurtla alakalı soru sorsaydın :D

anonim3

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
66
İsim
miyuw

koyduğu herhangi bir fotoğrafa yorum yap işte şu foto iyiymiş her dump attığında bir fotoya yorum yap ya da ortak bi konu bul uzat gittikçe gider sonra bağlarsın (bende çok dump atıyorum birisinin taktiğiydi)

Son düzenleme:
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,086,820
Üyeler
172,742
Son üye
Lawscorw
Top Bottom