bankada bi sıkıntı olabilir hangi bankaDün PUBG'de UC ve Netflix aldım baktığımda karta para çekilmemişti. Yarın çekilir dedim bugün baktım yine çekilmemiş ne yapacağım?
o ya bankanın ya da alışveriş yapıtığın yerin pos cihazından kaynaklı benzeri bana da olmuştuDün PUBG'de UC ve Netflix aldım baktığımda karta para çekilmemişti. Yarın çekilir dedim bugün baktım yine çekilmemiş ne yapacağım?
Ürün geldi miDün PUBG'de UC ve Netflix aldım baktığımda karta para çekilmemişti. Yarın çekilir dedim bugün baktım yine çekilmemiş ne yapacağım?
Ürün geldiyse kartı dondur .dDün PUBG'de UC ve Netflix aldım baktığımda karta para çekilmemişti. Yarın çekilir dedim bugün baktım yine çekilmemiş ne yapacağım?
İş bankasıbankada bi sıkıntı olabilir hangi banka
Ürün geldi pubg rp ile netflix aldımÜrün geldi mi
Mesaj otomatik birleştirildi:
Ürün geldiyse kartı dondur .d
Provizyon işlemlere bakın. Büyük ihtimalle orada bekliyordur. Şayet oradaysa tutar merak etmeyin, banka onayından sonra tutar kartınızdan çekilecek.İş bankası
Ürün geldi PUBG rp ile netflix aldım
Kartı dondurun hocam beleşe gelsinİş bankası
Ürün geldi PUBG rp ile netflix aldım
Çocuk hesap olduğu için yetkiler kısıtlı dmfksmKartı dondurun hocam beleşe gelsin
Provizyon da olabilir. Kontrol edin.Dün PUBG'de UC ve Netflix aldım baktığımda karta para çekilmemişti. Yarın çekilir dedim bugün baktım yine çekilmemiş ne yapacağım?