Neler Yeni

Dün akşam kartımdan alışveriş yaptım ama hâlâ para çekilmedi?

Xsamew

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
385
İsim
Furkan
Dün PUBG'de UC ve Netflix aldım baktığımda karta para çekilmemişti. Yarın çekilir dedim bugün baktım yine çekilmemiş ne yapacağım?

Flokii

80+
Ne güzel işte ne yapıcan bekle çekilirse çekilir çekilmezse dursun :D

McQueen95

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
752
İsim
ömer eren ilkaya
Instagram
Erenilkaya
Steam
McQueen
Twitter
bayanmayanbay
Discord
bayanmayanbay#2566
Dün PUBG'de UC ve Netflix aldım baktığımda karta para çekilmemişti. Yarın çekilir dedim bugün baktım yine çekilmemiş ne yapacağım?
o ya bankanın ya da alışveriş yapıtığın yerin pos cihazından kaynaklı benzeri bana da olmuştu
alışveriş yaptım 200 tllik kartta 500 tl olmasına rağmen onaylamıyordu bi daha denediler yine kabul etmeyince nakit olarak ödedim eve gittiğimde 400 tl çekildiğini görünce gidip hesap özetimden gösterdim paramı geri verdiler

Batuw

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,085
İsim
Batuhan
İlgilendiği Kategoriler
Ekran Kartları
Ürün geldi mi
Mesaj otomatik birleştirildi:

Ürün geldiyse kartı dondur .d

Gocer

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
465
İsim
Göktuğ Göçer
Hocam sonuç olrak ödemeni yaptın ürünün geldi kartından paranın çekilmemesi onların sorunu artık boşver

Emirhandkee

80+ Titanium
En İyi Cevap
45
Provizyon da olabilir. Kontrol edin.

Değilse nereden satın aldıysanız orayla iletişime geçin ama onların sisteminde ödenmiş olarak gözüküyor olabilir.

Top Bottom