Yiğit kaya
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 159
wifi cihazını çıkarıp yenile bu sayfayı giderse ondan kaynaklıBakarken şöyle bir driver gördüm ilgisi var mıdır?
Anladığım kadarıyla o değil ama bunun çözümü için ne yapabilirimwifi cihazını çıkarıp yenile bu sayfayı giderse ondan kaynaklı
Anlamadım nerdeki wifi ışığına bakmam lazım anakartın üstündemiMisafir çocuğu kurcalamış olabilir. Wifi ışığı yanmıyorsa, cihazın modeline göre farklıdır ama internet için kez düğmesi olacak. Ona wifi gelene kadar bir kaç kez basabilirsin.
Modemden söz ediyorum.Anlamadım nerdeki wifi ışığına bakmam lazım anakartın üstündemi
Direkt hiçbir wifiyi görmüyor bilgisayar modemle ilgili değilModemden söz ediyorum.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Veya modemi resetle, belki kolay yoldan düzelir.
Laptop muBakarken şöyle bir driver gördüm ilgisi var mıdır?
Tüm USB aygıtları çıkar ve öyle dene bir de.Bakarken şöyle bir driver gördüm ilgisi var mıdır?
Kasa hocam anakartın kendi kablosuz bağlantı şeyini kullanıyorum dün çalışan şey bugün çalışmıyorLaptop mu
Galiba gamepadim ile ilgili o driverTüm USB aygıtları çıkar ve öyle dene bir de.
Dostum çok üst düzey Anakart değilse çoğu çekmiyor zaten. Aygıt yöneticisinden driver güncelleme yapman lazımKasa hocam anakartın kendi kablosuz bağlantı şeyini kullanıyorum dün çalışan şey bugün çalışmıyor
Valla driver güncel gözüküyor herhangi bir driver hatası gözükmüyor rz616 wifi olarak geçiyor ağ bağdaştırıcının adı galiba internette pek bir yeni driver göremedim zaten format atalı çok olmadı en son yüklediğimde günceldi acaba en kesin çözüm format atıp her şeyi tekrar kurmak mı diye düşünüyorumDostum çok üst düzey Anakart değilse çoğu çekmiyor zaten. Aygıt yöneticisinden driver güncelleme yapman lazım