Neler Yeni

Dün gördüğüm garip rüya

Ryzhem

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Korkutmuşlar seni odan temiz olsun yemek kırıntısı falan kalmasın

Ömer 34242432

80+ Silver
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,806
İsim
Ömer Fasd
Hmm anladım. O zaman ne yap biliyor musun çok üstüne gitme böyle rüyaların. Çünkü dikkat ettim de yazına sırılsıklam falan kalkmışsın benim dediğim rüyalarda insan uyanınca güzelmiş lan falan diyor. O yüzden düşünmemeye çalış ve normal karşıla bu durumu birkaç güne düzelir.
Yok eğlendim aslında :D, rüyayı öldürünce beyinim bana ne gösterecek merak ediyorum gerçekten
Mesaj otomatik birleştirildi:

Korkutmuşlar seni odan temiz olsun yemek kırıntısı falan kalmasın
kimse beni korkutmadı ki :D, ben böyle şeylerden korkmam sadece o anda rüyada öleceğimi düşündüğüm için korkmuştum, hem eğleniyorum :D

COMANDANTE

80+ Silver
En İyi Cevap
5
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,282
İsim
Muhammed Talha Kuruçimen
Yok eğlendim aslında :D, rüyayı öldürünce beyinim bana ne gösterecek merak ediyorum gerçekten
Yani sen bilirsin şimdi yazılarından net bir şey anlayamam çünkü sen görmüşsün denemeden bulunmaz :)

Ryzhem

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Mesaj otomatik birleştirildi:

kimse beni korkutmadı ki :D, ben böyle şeylerden korkmam sadece o anda rüyada öleceğimi düşündüğüm için korkmuştum, hem eğleniyorum :D
keşke kontrol edebilsem varya bende küfür edip dalmak istiyorum ama çoğu rüyamda sevmediklerimi kovalıyorum dövmeye çalışıyorum yerçekimi oluyor dövemiyom dokunamıyorum burdasın dokumamıyorum çok saçma

Mehmet Anıl

80+ Silver
Başlamadan söyleyeyim;
İnanıp inanmamak sizin elinizde, ben bile inanamıyorum yaşadığım olaya.

Dün normal bir şekilde yattım rüyamda biri ile konuşuyorduk sonra konu rüyalara geldi, konuşmanın sonucunda "rüyayı öldür" diye bir sonuç çıkardık nereden geldik vs. hiç hatırlamıyorum. Rüyayı öldür diye bağırdım,
sonra bir şey geldi ve bana saldırdı kulak tırmalayan bir sesle bağırdı sanki, üzerime koştu tam o anda rüyadan koptum uyandığımda; her tarafım sırılsıklam olmuş, hareket edemeyecek kadar korkmuştum. sonra tekrar yattım ve farklı bir mekanda yine rüyamda "rüyayı öldür" diye bağırdım, yine aynı olay oldu tekrar uyandım bu olay 3-4 defa oldu ne olduğu hakkında hiç bir fikrim yok. işin en garip kısmı ise bu rüyayı öldür olayını sanki daha önce de yaşamıştım... bugün tekrar görmeyi deneyeceğim aslında bir tık zevki bir olay :D, rüyayı öldürürsem ne olacağını merak ediyorum.

İnanıp inanmamak sizin elinizde, beyin gerçekten garip bir yer.
ıslaklık derken ter olanmı yoksa anladın sen

Mehmet Anıl

80+ Silver
yok be çin çarpsa kalkamaz banada 2 gün üst üste karabasan geldi sıkıntı yok sağlamım biraz korkuyorum sadece gece uyurken iki besmele okuyorum halloluyor ama gece 2 3 kere kalkıp tekrar yatıyorum paranoyak olacam bu gidişle

kaplanharun

80+ Platinum
En İyi Cevap
4
yok be çin çarpsa kalkamaz banada 2 gün üst üste karabasan geldi sıkıntı yok sağlamım biraz korkuyorum sadece gece uyurken iki besmele okuyorum halloluyor ama gece 2 3 kere kalkıp tekrar yatıyorum paranoyak olacam bu gidişle
Ben hayatımda bir kere bile kabus görmedim.
Ama görmek isterdim

Mehmet Anıl

80+ Silver

Mehmet Anıl

80+ Silver

eysis

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Eğer düşündüğüm şey ise ilerde pek zevkli olmaz, aklınızdan çıkarmaya çalışın.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,064,091
Üyeler
169,066
Son üye
HaQDaios
Top Bottom