Neler Yeni

Dünyanın değil Evrenin en şanssız insanı...

anonim3

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
49
İsim
miyuw
Okulumuzda teknofest için bir takım kuruldu ve birçok proje yürütülecek bugün başvurunun son günüymüş benim yeni haberim oldu(başvurularımızı sorumlu hoca yapacak sanıyordum) ve son dersin son 2 dakikasında bana haber verildi çıktım kayıt yapmaya çalıştık şifremi unuttuğum için kayıt yapamadık eve 16:00'da geldim şifremi eski e-postamın üzerine kurduğumdan bildirim vs gelmedi bu saate kadar onunla uğraştım geri bildirim gönderdim ve en sonunda bana ulaştılar giriş yaptım sisteme ve az önce başvuru süresi bitti ve boşu boşuna umutlandım yine...cidden hayatım son günlerde hep böyle umutsuzlukla ilerliyor..

bugraaykac

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
283
İsim
Buğra Aykaç
Ben de sizin gibi şanssızım galiba kader ortağıyız :)

mfm125

80+ Silver
Takma kafana bende ingilizce yarışmasına gidecektim yarışmanın kişi sayısı değisti gidemedim yedeğe atıldım

Okulumuzda teknofest için bir takım kuruldu ve birçok proje yürütülecek bugün başvurunun son günüymüş benim yeni haberim oldu(başvurularımızı sorumlu hoca yapacak sanıyordum) ve son dersin son 2 dakikasında bana haber verildi çıktım kayıt yapmaya çalıştık şifremi unuttuğum için kayıt yapamadık eve 16:00'da geldim şifremi eski e-postamın üzerine kurduğumdan bildirim vs gelmedi bu saate kadar onunla uğraştım geri bildirim gönderdim ve en sonunda bana ulaştılar giriş yaptım sisteme ve az önce başvuru süresi bitti ve boşu boşuna umutlandım yine...cidden hayatım son günlerde hep böyle umutsuzlukla ilerliyor..
hocam bu bana göre hafif kalıyor.
ayrıca 1 aya kadar unutursun zaten mesele geçmişe değil geleceğe bakmak.

SadeceBirisi.

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
8,662
İsim
uwu
mail yazsan yeterliydi bana mailden bilgilendirme gelmedi henüz eğer geliyorsa.

keşke 2 kasıma geri dönebilsek ama olmuyor.. (bunun hiçbir anlamı yok öylesine yazdım)

anonim3

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
49
İsim
miyuw
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
mail yazsan yeterliydi bana mailden bilgilendirme gelmedi henüz eğer geliyorsa.

keşke 2 kasıma geri dönebilsek ama olmuyor.. (bunun hiçbir anlamı yok öylesine yazdım)
mail sayesinde kurtarma kodu aldım ve hesabıma o şekilde giriş yaptım onlardan cevap aldığımda saat 19.07 idi.. ilgili kişiye yazdığımda da sürenin dolduğu ve kayıt sitesine giriş yapamadığını söyledi
Mesaj otomatik birleştirildi:

hocam bu bana göre hafif kalıyor.
ayrıca 1 aya kadar unutursun zaten mesele geçmişe değil geleceğe bakmak.
evet geçmiş üzerine ne kadar düşünürsem o kadar çok hata yapıyorum ondan dolayı daha fazla bir şeylere geç kalmamak için geleceğime odaklanacağım

Son düzenleme:

Qrsiem

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
145
İsim
Emirhan Acar
kardeşim takma kafaya emin ol daha şanssızları var örnek vericek olursam arabın teki trenden inerken benim valizi alıp kongoya uçuyor 1 ay önce hâlâ herifin gelmesini bekliyorum benden de şanssızları vardır

Ameyus

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
900
İsim
Ahmet Yıldırım
Steam'de yayınlamak için 3.5 ay oyun geliştirdim geliştirirken belim fıtık oldu, fıtıklı bir halde devam edip bitirdim. Oyunum hiç tutmadı, 1 haftada geliştirilen her şeyi hazır olan bir oyun var. 8-9 milyon takipçili yayıncılar oynadı ve oyun tuttu. Ben de epey şanssızım.

Shaw

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,714
İsim
Fatih
Steam'de yayınlamak için 3.5 ay oyun geliştirdim geliştirirken belim fıtık oldu, fıtıklı bir halde devam edip bitirdim. Oyunum hiç tutmadı, 1 haftada geliştirilen her şeyi hazır olan bir oyun var. 8-9 milyon takipçili yayıncılar oynadı ve oyun tuttu. Ben de epey şanssızım.
Hangi oyun?

Qrsiem

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
145
İsim
Emirhan Acar
oyun adı ne hocam

KaptanMC

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
936
İsim
Mehmetcan
Az daha Abartsaydın başlığı Hocam Yani Abartmanın'da sınırı var

Benim başıma daha kötüsü geldi bu arada Geçen sene teknofest'e katılmıştım Grup olan Proheler daha kolay onay aldığı için yalandan 1-2 Arkadaşımı kalmıştım neyse Kabul Türü olan 1 türü geçmiştim sonra Proje kabul aşamasına gelmiştim kabul edilenlere proje için maddi destek vs. Veriliyor her neyse Proje için PDF hazırlam gerekiyordu ben aklıma geldiğinde erteliyordum sürekli sonra yaparım diye Sonra unuttum son gün gelen bikdirimle hatırladım saat 4'te Okuldan çıktıktan sonra eve gelip yapmaya başladım 3-4 Saat iyice Her şeyi yapıp hazırladım (Bizden toplam 9 Sayfalık PDF Yapmamızı istiyorlardı) Office uygulamaları vs.'de yoktu sistemde O yüzden Web'den online Microsoft Word üzerinden vs. Yaptım baya uğraştırdı sonra webden PDF dosyasına dönüstürdüm en son 5dk falan kalmıştı Siteye Yükledim hata verdi olmadı tekrar denedim vs. Sürekli hata verdi galiba yoğunluktan dolayıydı sonra tekrar denedim Ve hata verdi süresi bitmiştir diye

Kısaca Tüm emeklerim Çöp Oldu ve kendi projem diye demiyorum ama Cidden 1'ci Olabilecek Mükemmel bir projeydi 6 Şubat Deprem Zamanında yaşanan Hat/iletişim ve hayatta olanların yerini bulma vs. Konusunda Veya Kadın şiddet veya Bı kaçırılma vs. Durumlarına kısaca doğal Affetlerde ve Polislik/hastanelik Durumlarda vs. Aşırı yardımcı olacak bir Projeydi

Ama dürüst olucam Ben yarışmaya daha çok o para desteği ile PC'mi Update ederim veya güzel Bir PC alırım diye katılmıştım Ama Projemide yapıcaktım Tutarsa O oaraylada kendime bir şler geliştirecektim vs. Vs.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,060,116
Üyeler
168,386
Son üye
Ultrayazilim38
Top Bottom