Okulumuzda teknofest için bir takım kuruldu ve birçok proje yürütülecek bugün başvurunun son günüymüş benim yeni haberim oldu(başvurularımızı sorumlu hoca yapacak sanıyordum) ve son dersin son 2 dakikasında bana haber verildi çıktım kayıt yapmaya çalıştık şifremi unuttuğum için kayıt yapamadık eve 16:00'da geldim şifremi eski e-postamın üzerine kurduğumdan bildirim vs gelmedi bu saate kadar onunla uğraştım geri bildirim gönderdim ve en sonunda bana ulaştılar giriş yaptım sisteme ve az önce başvuru süresi bitti ve boşu boşuna umutlandım yine...cidden hayatım son günlerde hep böyle umutsuzlukla ilerliyor..
Az daha Abartsaydın başlığı Hocam Yani Abartmanın'da sınırı var
Benim başıma daha kötüsü geldi bu arada Geçen sene teknofest'e katılmıştım Grup olan Proheler daha kolay onay aldığı için yalandan 1-2 Arkadaşımı kalmıştım neyse Kabul Türü olan 1 türü geçmiştim sonra Proje kabul aşamasına gelmiştim kabul edilenlere proje için maddi destek vs. Veriliyor her neyse Proje için PDF hazırlam gerekiyordu ben aklıma geldiğinde erteliyordum sürekli sonra yaparım diye Sonra unuttum son gün gelen bikdirimle hatırladım saat 4'te Okuldan çıktıktan sonra eve gelip yapmaya başladım 3-4 Saat iyice Her şeyi yapıp hazırladım (Bizden toplam 9 Sayfalık PDF Yapmamızı istiyorlardı) Office uygulamaları vs.'de yoktu sistemde O yüzden Web'den online Microsoft Word üzerinden vs. Yaptım baya uğraştırdı sonra webden PDF dosyasına dönüstürdüm en son 5dk falan kalmıştı Siteye Yükledim hata verdi olmadı tekrar denedim vs. Sürekli hata verdi galiba yoğunluktan dolayıydı sonra tekrar denedim Ve hata verdi süresi bitmiştir diye
Kısaca Tüm emeklerim Çöp Oldu ve kendi projem diye demiyorum ama Cidden 1'ci Olabilecek Mükemmel bir projeydi 6 Şubat Deprem Zamanında yaşanan Hat/iletişim ve hayatta olanların yerini bulma vs. Konusunda Veya Kadın şiddet veya Bı kaçırılma vs. Durumlarına kısaca doğal Affetlerde ve Polislik/hastanelik Durumlarda vs. Aşırı yardımcı olacak bir Projeydi
Ama dürüst olucam Ben yarışmaya daha çok o para desteği ile PC'mi Update ederim veya güzel Bir PC alırım diye katılmıştım Ama Projemide yapıcaktım Tutarsa O oaraylada kendime bir şler geliştirecektim vs. Vs.