Neler Yeni

🔔Dünyanın En Fiyat Performans Kralı Pc Yayında🔔

Farway

80+ Silver
Bi zamanlar çıkan bir sistemde de "Dünyanın en F/P si" yazıldı aynı gün Modart 1K aşşağı aynı sistemi çıkarınca ben forumdan ban yemiştim djdgdbdkdk Son çıkan sisteme de başta bildirim "Türkiye'nin" diye bildirim düştü sonra bir anda değişti. Tabi ki ben Donanım arşivi sayesinde gerçekten dönemine ve segmentine göre dünyanın en F/P Pc'sini aldığımı biliyorum o yüzden hayırlısı bekliyorum şöyle bir 4060Tİ'lı R5 7500 lü sistem 19K çıkarsa muhteşem olur.

ConquerorXIV

80+ Gold
Bi zamanlar çıkan bir sistemde de "Dünyanın en F/P si" yazıldı aynı gün Modart 1K aşşağı aynı sistemi çıkarınca ben forumdan ban yemiştim djdgdbdkdk Son çıkan sisteme de başta bildirim "Türkiye'nin" diye bildirim düştü sonra bir anda değişti. Tabi ki ben Donanım arşivi sayesinde gerçekten dönemine ve segmentine göre dünyanın en F/P Pc'sini aldığımı biliyorum o yüzden hayırlısı bekliyorum şöyle bir 4060Tİ'lı R5 7500 lü sistem 19K çıkarsa muhteşem olur.
o fiyata imkansız

ConquerorXIV

80+ Gold
-Ev satıldı.
-Araba satıldı.
-Arsa satıldı.
-Para bankaya yatırıldı.
-3 bilgisayar eve kuruldu.
-3 adet gündelik işçi bulundu.
-Bütün firmalara hesap açıldı 3er adet.
-Kartlar google pay kaydedildi.
-Bekliyoruz.
tüm stokları alacan galiba reis

Farway

80+ Silver
o fiyata imkansız
Şu an 23K ya dediğim sisteme benzeler var. 7500 olmaz 5600 olur ram fiyatından da düşmüş olur ama o ekran kartının güzelliği yeter.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Gençerden çıkacak dese gidip alabilirim bu sefer galiba

Abdullah Hacıgül

Kurucu - Yönetici
Yönetici
En İyi Cevap
4
Bi zamanlar çıkan bir sistemde de "Dünyanın en F/P si" yazıldı aynı gün Modart 1K aşşağı aynı sistemi çıkarınca ben forumdan ban yemiştim djdgdbdkdk
Arakdaşım sen ne anlatıyorsun üşenmedim baktım Dünya'nın en iyi sistemi yazdığım sistemde 8999 TL'ye RX 6600, 9999 tl ye RX 6650XT li sistem yapmışım bahsettiğin kanal o fiyatlarla alakalı sonrasında sistem bile çıkmamış. 19K'ya DDR5 sistem istiyor sen eşek arıyorsun sadece ve beni sadece ama sadece bu aç gözlülük deli ediyor. biri de o fiyata imkansız yazınca 7500f'ten Ryzen 5 5600e DDR4 sisteme düşüyorsun bari bir dik duruş olsun. Ben sistemi sana yapmıyor kadir kıymet bilen insanlara yapıyorum umarım sistemi alamazsın.

Marianoly

80+ Gold
En İyi Cevap
1

Aybars Han

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,586
İsim
İsmi ismi.
40 Saniyeye biter bu speedruncılar bunu ancak siz başarabilirsiniz :D