Merhaba 2. El olarak alacağım Duocast 2000 tl ye buldum bir arkadaşım da quadcast var ona söyleyince bunu satabilirim dedi 3200 e vericek mikrofon kolu da vereceğini söyledi aradaki fiyat farkında değer mi hangisini tercih etmeliyim
Hocam görünüş olarak mı kalite olarak mı diyorsunuz anlamadım benim için önemli olan kalitesi yayın yapıp kayıt alacağım sadeceHocam quadcast 2 kullanıyorum duocast oyuncak kalir yanında.
https://share.temu.com/YljGIf4tY7A Fifine a6 ile aynıMerhaba 2. El olarak alacağım Duocast 2000 tl ye buldum bir arkadaşım da quadcast var ona söyleyince bunu satabilirim dedi 3200 e vericek mikrofon kolu da vereceğini söyledi aradaki fiyat farkında değer mi hangisini tercih etmeliyim
Ben beyazından aldım gümrükte şuanMerhaba 2. El olarak alacağım Duocast 2000 tl ye buldum bir arkadaşım da quadcast var ona söyleyince bunu satabilirim dedi 3200 e vericek mikrofon kolu da vereceğini söyledi aradaki fiyat farkında değer mi hangisini tercih etmeliyim
Hocam her konuda quadcast diğer mikrofonlar oyuncak gibi kalıyorHocam görünüş olarak mı kalite olarak mı diyorsunuz anlamadım benim için önemli olan kalitesi yayın yapıp kayıt alacağım sadece