Duolingo aile hesabı üye

Çağrııı

80+ Silver
Reaksiyon skoru
2,517
Duolingo aile hesabı açacağım 6 kişi yararlanabiliyor yıllık 1200 tl. Bir yıllık duolingo süper üyeliği kişi başı 200 tl ye denk geliyor. 5 kişiye ihtiyacım var almak isteyenler yazabilir.

Duolingo dil öğrenmek için harbiden başarısız bir uygulama eğer yeni bir dilde a1 seviyesine gelmeyi bu seviyede temel atmayı amaçlamıyorsan tavsiye etmem

Hocam siz uygulama olarak ne kullanıyorsunuz ve ne önerirsiniz
1 hafta olmuş ama yazayım yine de.
bence direkt ingilizce için olan bir uygulamaya gerek yok öncelikle seviyeni bilmelisin, sonrasında ingilizceye çok maruz kalmak gerekiyor, youtube'da bir yeni bir hesap açıp keşfetini tamamen ingilizce yapabilirsin, aynı şey instagram vs. için de geçerli. dizi film tavsiyesi klasiktir ama bu yolla öğreneceksen sitcom dışı pek faydası olmaz bence how i met your mother ve friends'i kullanabilirsin. ChatGpt ile pratik yapmak da çok faydalı olmuştu bana.
Bunlar genel olarak maruz kalarak geliştirme yolları, yani 8 yaşındayken oynadığınız oyunda play'in anlamının oynamak anlamına geldiğini öğrendiğin yolla aynı. ama bence insanlar gramer çalışmanın önemini çok esirgiyor, btk akademi diye bir site var hepsini bitirmedim ama onu da kullanabilirsin sevmiştim eğitimlerini. hele ki temelde hiç sorun kalmaması için a1 a2 b1 bitirsen bile çok faydalı olur orda

Geri