Furkan SıRR
80+ Silver
- En İyi Cevap
- 1
- Reaksiyon skoru
- 1,336
? ne alaka asıl sen terk et serseri herifTerk et burayı. Çok bilmiş...
? ne alaka asıl sen terk et serseri herifTerk et burayı. Çok bilmiş...
Ekran kartı driverı sorunlu olabilir RAM'ler bozuk olabilir Windows kaynaklı olabilir disk kaynaklı olabilir bir sürü sebebi var.10 larca hatanın tek çözümü o mu daha minidump bile atmadan yanlış yönlendirme insanları senin sorunun çözüldü diye herkesin sorunu cözülmez belki driver hatası belki ekran kartı hatası belki ssd hatası
yanlış olduğunu nerden biliyorsun?Yanlış bilgilendirmeden raporlayın arkadaşı.
Mavi ekran hataları sadece RAM'den kaynaklı değildir ayrıca daha DMP dosyasını atmadan böyle bir kanıya varamazsınız.yanlış olduğunu nerden biliyorsun?
denemeden nerden bilebilirEkran kartı driverı sorunlu olabilir RAM'ler bozuk olabilir Windows kaynaklı olabilir disk kaynaklı olabilir bir sürü sebebi var.
aa doğru neden minidump inceleme uygulamaları var hatta neden minidump var Koskoca Furkan oyunda diyor Ramlerden kaynaklı diye bize ne laf düşeryanlış olduğunu nerden biliyorsun?
Minidump dosyasındand
denemeden nerden bilebilir
Denemek yerine DMP dosyasını bizimle paylaşabilir bizde o dosyayı analiz edip bir çözüm yönergesi oluşturabiliriz.d
Abdullah abiyi takip ediyorum ondan bilgiliyim nerden bildin evet doğru sadece oyun oynuyorumd
sadece ramden kaynaklı değil evt o konuda bişey demiyorum birsürü sebebi olabilir ben en basitinden bi çözüm yolu söyledim. konuyu açan arkadaş dener ya da denemez sizi ilgilendirmez bu durum.Mavi ekran hataları sadece RAM'den kaynaklı değildir ayrıca daha DMP dosyasını atmadan böyle bir kanıya varamazsınız.
Sorunun kaynağını bilmeden nasıl çözüm yolu söyleyebiliyorsun?sadece ramden kaynaklı değil evt o konuda bişey demiyorum birsürü sebebi olabilir ben en basitinden bi çözüm yolu söyledim. konuyu açan arkadaş dener ya da denemez sizi ilgilendirmez bu durum.
daha sorunu bilmeden nasıl çözüm verebiliyorsun ?sadece ramden kaynaklı değil evt o konuda bişey demiyorum birsürü sebebi olabilir ben en basitinden bi çözüm yolu söyledim. konuyu açan arkadaş dener ya da denemez sizi ilgilendirmez bu durum.
Çınar yaşar in küçük kardeşi Furkan yaşar heraldesadece ramden kaynaklı değil evt o konuda bişey demiyorum birsürü sebebi olabilir ben en basitinden bi çözüm yolu söyledim. konuyu açan arkadaş dener ya da denemez sizi ilgilendirmez bu durum.
Çok boş ve çocukça konuşuyorsun. Acıyorum sana.? ne alaka asıl sen terk et serseri herif