Durduk yere pc de alanı azalması

Rindo

80+
Reaksiyon skoru
52
Steamden r6 indirecektim indirmeden önce de sevmediğim bi iki tane oyunu silip 70 gb boş alan yaratmıştım sonra oyunu indirimeye başladım bu yarıyı falan geçmişti en son gördüğüm sonra ben bunu beklerken uyuya kalmışım 4 saat sonra falan kalktım bi baktım pc kapalı pc yi açtım steame girdim baktım indirme sıfırlanmış geri indir diyorum olmuyor pc de yer yok diyor baktım 30 gb kalmış ama ortada oyun yok sonra gittim evdekilere sordum siz mi kapattınız diye pc öyle boş boş duruyordu kapattık dediler indirme falan yokmuş hatta kilit ekranına düşmüş indirme varken pc kilit ekranına düşüyor mu ki düşündüm acaba indirdi de geri başlatınca o indirdiği 40gb ın üstünden falan mı devam edecek diye tekrar indirmeye çalıştım bunun için yine oyun sildim ayrıca neyse baktım hayır tekrar sıfırdan başladı indirmeye acaba yine üstüne yazarak daha hızlı mı gidecek? kafam çok karıştı. Neyse uzun lafın kısası arkadaşlar benim 40 gb ım nereye gitti.

Windows arada arka planda bir şeyler indiriyor ekstradan. Sonra siliyor vs. Bu genelde her zaman aynı döngü şeklinde tekrarlanır. Tamamen işletim sistemi kaynaklı bir şey bu, sorun yok.
Ama 40 gb boyut, bir tık fazla gibi bu işlemler dahilinde.

Tree size programını indirip hangi klasörün şişmiş görebilirsin

Geri