Neler Yeni

Durduk Yere Yeniden Başlatma

pacayy

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Pacayy
Arkadaşlar merhaba.
Bilgisayarımı alalı yaklaşık 7 ay oluyor. Sistem yeni olmasına rağmen ilk günden beridir bazı sorunlar çekiyorum.
Bilgisayar spesifik olarak oyunların yükleme ekranı bittikten sonra oyuna geçeceğim zaman kendini yeniden başlatıyor. Bu olay her zaman olmuyor fakat olmaya başladığı zamanda nadir olsa da internete girdiğimde bile kendini kapatabiliyor. Bazen de bilgisayar kendini kapatmıyor fakat donuyor ve kulaklıklardan aşırı yüksek ve rahatsız edici bir ses geliyor. Bu ses çok şiddetli ve sanki metali duvara sürtme sesi gibi geliyor. Böyle olunca sistemi kendim resetlemek zorunda kaliyorum. Bilgisayar kendini kapattığı durumlarda ise sanki elektrikler gitmiş gibi oluyor ve sorunsuz olarak yeniden başlıyor. Sistemin özelliklerini ve bulabildiğim bütün dump dosyalarını paylaşıyorum. İlgilenen arkdaşlara çok teşekkür ederim. Son olarak memtest ile ramleri kontrol ettim ve ramlerde bir sıkıntı yok. Bios güncel, ekran kartı güncel, ekran kartı sürücüsü ddu ile silindi yüklendi.
https://drive.google.com/drive/folders/1JzcySfJKpxP1_FXgHxueXzCig1XKRH7Q?usp=sharing (Memory ve Minidump dosyaları)

Ekler

• Ekran görüntüsü_18-10-2024_154759_www.itopya.com.jpeg
    Ekran görüntüsü_18-10-2024_154759_www.itopya.com.jpeg
    118.1 KB · Hit: 12
Top Bottom