Yardım Durmayan ping yükselmesi

imemircan

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
496
Selamlar, buna benzer bir konu açmıştım. Birkaç test sonrası sorunun hala devam ettiğini görünce tekrar konu açmayı düşündüm. Şimdi interneti kimse kullanmasa bile drop yiyorum bazen bu drop'lar sabit ping gibi devam ediyor. ping'im az olsa da, mesela 20 iken 40 a çıkıp 30 a düşüp tekrar 50 ye çıkıp 20 ye iner. Babamın iş bilgisayarı ile test yaptırdım sabit ping'i vardı. ikimiz farklı kabloya sahip olduğumuz için onun kablosuyla'da denedim, fakat bir değişiklik olmadı. İki kablo'da CAT5E kablosu. Sizce sorun yazılımsal olup anakart'ta mı sıkıntı var ? Yoksa fiziksel bir sorun mu var ?

modem firmware güncellemesi yaptınız mı ?
modemim Turkcell'in verdiği klasik Huawei HG658 V2. Modem firmware'ı bulamamıştım ama arayüzden son güncellemenin yakın bir zamanda olduğunu görmüştüm.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

modemim Turkcell'in verdiği klasik Huawei HG658 V2. Modem firmware'ı bulamamıştım ama arayüzden son güncellemenin yakın bir zamanda olduğunu görmüştüm.
HG658V2C163B021 sürümüne sahip şuan

Anlatıklarınızdan moderm kaynaklı ve yazılımsal olduğunu düşünüyorum.Moderm arayüzüne gelip snr margin değerlerini benimle paylaşır mısın ayrıca dikkat et bu değerler değişiyor mu diye birkaç gün ?

Anlatıklarınızdan moderm kaynaklı ve yazılımsal olduğunu düşünüyorum.Moderm arayüzüne gelip snr margin değerlerini benimle paylaşır mısın ayrıca dikkat et bu değerler değişiyor mu diye birkaç gün ?
galiba bunlar değil mi ?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

direk şöyle atayım

Ekler

• Screenshot_1.png
    Screenshot_1.png
    6 KB · Hit: 106
  • Screenshot_2.png
    Screenshot_2.png
    25.1 KB · Hit: 111
Evet hocam moderm bağlantı kaynaklı olduğunu düşünüyorum moderm driver güncellemesi yapın

Geri