Neler Yeni

Durup dururken burnum kanadı?

Furkyyy

80+ Platinum
En İyi Cevap
9
Dostlar yaklaşık bir saat önce akşam yemeği yerken burnum kanadı herhangi bir sebebi var mıdır. Hiçbir şekilde vurmadım darbe almadı birden bire kendisi kanadı. Peçete ile 2 3 kez tampon yaptım sonra da lavaboda temizledim geçti. Fakat tekrar kanar korkusu var. Yardımcı olabilecek arkadaşlar varsa yazabilir mi?

LogiMess

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,744
İsim
Gtx 1090Tİ
Dostlar yaklaşık bir saat önce akşam yemeği yerken burnum kanadı herhangi bir sebebi var mıdır. Hiçbir şekilde vurmadım darbe almadı birden bire kendisi kanadı. Peçete ile 2 3 kez tampon yaptım sonra da lavaboda temizledim geçti. Fakat tekrar kanar korkusu var. Yardımcı olabilecek arkadaşlar varsa yazabilir mi?
knk ben bir ara banyodayken bir anda burnum kanamaya başlamıştı her yar kan olmuştu sonra bir daha olmadı sen 3-4 hafta bak burnun kanarsa tekrar konu aç

Mehmet Yılmaz

Vitreus
Yönetici
En İyi Cevap
15
Dahası  
Reaksiyon skoru
69,508
İsim
Mehmet Yılmaz
İlgilendiği Kategoriler
Ekran Kartları ve İnternet Servis Sağlayıcıları
Epic Games
DreamRS
Discord
mehmet_yilmaz
Eskiden bende de çok oluyordu, üzerine çok düşmedim zamanla geçti. Fakat sendeki durum ciddi olabilir sormak yerine bir doktora görün derim.

Gl0ve

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
964
İsim
Yusuf Kadir ORAL
Hocam sorması ayıptır parmağınızı burnunuza sokuyor musunuz ?

Eğer yapıyorsanız bu tür şeyler olabiliyor

kadiks

80+ Gold
En İyi Cevap
10
Dahası  
Reaksiyon skoru
6,222
İsim
Kadir Bey
Doktora görünmende fayda var.
Yara vs de olabilir.

Revainer

80+ Platinum
En İyi Cevap
3
Burnu ellemek buna sebep olabilir.
Benim'de oluyordu okul zamanlarım çoğunlukla güneş ve sıcak ortam buna sebep oluyordu.
Ama doktora görünmekte fayda var.

Furkyyy

80+ Platinum
En İyi Cevap
9
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Eskiden bende de çok oluyordu, üzerine çok düşmedim zamanla geçti. Fakat sendeki durum ciddi olabilir sormak yerine bir doktora görün derim.
Hocam şu an 17 yaşındayım. Yaklaşık 5 sene önce neredeyse haftada birkaç kez kanıyordu. Sonra durdu o ilk kanadığı zamanlarda doktora gittim kılcal damar çatlaması dedi bana. Sonra da zaten bu zamana kadar pek kanamadı şu an yine kanadı merak ettim neden olabilir diye. Yine kılcal damarlarda çatlama mı oldu ki acaba?

Banxtre

80+ Gold
En İyi Cevap
21
Dahası  
Reaksiyon skoru
18,046
İsim
Batuhan
İlgilendiği Kategoriler
E-Ticaret
Bilgim yok malesef
Ama geçmiş olsun.

Oneomous

80+ Gold
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,489
İsim
Adem
Bir kere daha kanarsa doktora gidersin.

Furkyyy

80+ Platinum
En İyi Cevap
9
Hocam sorması ayıptır parmağınızı burnunuza sokuyor musunuz ?

Eğer yapıyorsanız bu tür şeyler olabiliyor
Hayır hocam. :D
Mesaj otomatik birleştirildi:

Katılıyorum el parmağı sokunca kanıyor bende ayak parmağımı sokuyorum :cool::cool:
nE
Mesaj otomatik birleştirildi:

Bir kere daha kanarsa doktora gidersin.
Pandemiden ötürü korkuyorum aslında. Bulunduğum bölgede de çoğu yer pandemi hastanesi oldu. Bilmiyorum bir daha kanama yaparsa gideceğim sanırım.

Top Bottom