Durup dururken burnum kanadı?

Furkyyy

80+ Platinum
En İyi Cevap
9
Reaksiyon skoru
19,114
Dostlar yaklaşık bir saat önce akşam yemeği yerken burnum kanadı herhangi bir sebebi var mıdır. Hiçbir şekilde vurmadım darbe almadı birden bire kendisi kanadı. Peçete ile 2 3 kez tampon yaptım sonra da lavaboda temizledim geçti. Fakat tekrar kanar korkusu var. Yardımcı olabilecek arkadaşlar varsa yazabilir mi?

Dostlar yaklaşık bir saat önce akşam yemeği yerken burnum kanadı herhangi bir sebebi var mıdır. Hiçbir şekilde vurmadım darbe almadı birden bire kendisi kanadı. Peçete ile 2 3 kez tampon yaptım sonra da lavaboda temizledim geçti. Fakat tekrar kanar korkusu var. Yardımcı olabilecek arkadaşlar varsa yazabilir mi?
knk ben bir ara banyodayken bir anda burnum kanamaya başlamıştı her yar kan olmuştu sonra bir daha olmadı sen 3-4 hafta bak burnun kanarsa tekrar konu aç

Eskiden bende de çok oluyordu, üzerine çok düşmedim zamanla geçti. Fakat sendeki durum ciddi olabilir sormak yerine bir doktora görün derim.

Hocam sorması ayıptır parmağınızı burnunuza sokuyor musunuz ?

Eğer yapıyorsanız bu tür şeyler olabiliyor

Doktora görünmende fayda var.
Yara vs de olabilir.

Burnu ellemek buna sebep olabilir.
Benim'de oluyordu okul zamanlarım çoğunlukla güneş ve sıcak ortam buna sebep oluyordu.
Ama doktora görünmekte fayda var.

Eskiden bende de çok oluyordu, üzerine çok düşmedim zamanla geçti. Fakat sendeki durum ciddi olabilir sormak yerine bir doktora görün derim.
Hocam şu an 17 yaşındayım. Yaklaşık 5 sene önce neredeyse haftada birkaç kez kanıyordu. Sonra durdu o ilk kanadığı zamanlarda doktora gittim kılcal damar çatlaması dedi bana. Sonra da zaten bu zamana kadar pek kanamadı şu an yine kanadı merak ettim neden olabilir diye. Yine kılcal damarlarda çatlama mı oldu ki acaba?

Bilgim yok malesef
Ama geçmiş olsun.

Bir kere daha kanarsa doktora gidersin.

Hocam sorması ayıptır parmağınızı burnunuza sokuyor musunuz ?

Eğer yapıyorsanız bu tür şeyler olabiliyor
Hayır hocam. :D
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Katılıyorum el parmağı sokunca kanıyor bende ayak parmağımı sokuyorum :cool::cool:
nE
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Bir kere daha kanarsa doktora gidersin.
Pandemiden ötürü korkuyorum aslında. Bulunduğum bölgede de çoğu yer pandemi hastanesi oldu. Bilmiyorum bir daha kanama yaparsa gideceğim sanırım.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,181,769
Üyeler
187,568
Son üye
GAMER.GEN.TR
Geri