Duşakabin için Hoparlör önerisi

BeKo'O

80+ Silver
Reaksiyon skoru
2,430
Bütçe
100
Bluetoothlu su geçirmez duvara yapıştırmalı hoparlör lazım var mı öneriniz, 100'TL'ye kadar çıkabilirim. Diwu var ama fazla ucuz ve yorumlarda da yapışmıyor ses kalitesi çok ortalama falan diyorlardı almak istemedim.

Millet'de ne dertler var aga bizde telefonu poşete koyalım ıslanmasın diye :(

Millet'de ne dertler var aga bizde telefonu poşete koyalım ıslanmasın diye :(
Knk yağmurlu havada telefonumu cebimden çıkaramıyorum sen ne diyosun(her yeri çatlak ve su deyince dokunmatik gidiyor) , zaten tek yalnız kalabildiğim kafa dinlediğim yer tuvalet ve duş onda da müzik dinlemek istiyorum. Cebimizde para yok, olunca da alamıyoruz zaten alım gücü diye bir şey kalmadı ülkede

bilgisayarları karşılaştırırsak ağzını açmaya hakkın yok xD
O ne alaka la elimde R5 2600 Rtx 2060 lı sistem ardı sata sata bu hale getirdim al sat yapa yapa. D:
Direk bu halde almadım
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Knk yağmurlu havada telefonumu cebimden çıkaramıyorum sen ne diyosun(her yeri çatlak ve su deyince dokunmatik gidiyor) , zaten tek yalnız kalabildiğim kafa dinlediğim yer tuvalet ve duş onda da müzik dinlemek istiyorum. Cebimizde para yok, olunca da alamıyoruz zaten alım gücü diye bir şey kalmadı ülkede
En güzelleri senin olsun dostum İnşallah güzel bir şey bulursun bütçene yüreğine uygun.

https://www.amazon.com.tr/hoparlörü-Geçirmez-Bluetooth-Mikrofonlu-Özellikli/dp/B09DPHK4NG/ref=sr_1_2?adgrpid=121701719460&dchild=1&gclid=CjwKCAjw2vOLBhBPEiwAjEeK9nmw9aGdtowFxYIjoPsCOIor1CFehNpdLUh8AVQR8VBdEiMLaFptUxoCMwAQAvD_BwE&hvadid=514699107794&hvdev=c&hvlocphy=21091&hvnetw=g&hvqmt=b&hvrand=2657678489530831066&hvtargid=kwd-307554635693&hydadcr=12224_2265813&keywords=su+geçirmez+bluetooth+hoparlör&qid=1635584929&sr=8-2 hocam bunu bulabildim
https://www.hepsiburada.com/btech-xtreme-ses-bombasi-su-gecirmez-bluetooth-hoparlor-p-HBV00000EZUD3 ya da bütce arttılırıp alınabilir

Geri