Half opposing force3-4gb veya altı oyun önerilerine ihtiyacım var örnek olarak minecraft, stardew valley bulabildim sadece. Çok fazla depolamam yok.
Forest 3-4 gb altı mıymış şaşırdım öyle bir oyunaHalf opposing force
Half life blue shift
Half life 1
Crab game,
Sniper Elite 1
Undertale
CS Candition zero
CS 1.6
Amnesia The dark descendent
Hitman 2
Hitman Blood Money
Call of duty (2003)
Muck
Quake 3 Arena
The forest
Katana zero
Papers please
FEAR serileri
GTA vice City
GTA San Andreas
Daha aşırı derece çok fazla oyun var araştırırsan illa bulursun ama benim aklıma gelenler bunlar yine aklıma gelirse yazarın
Not: Bir kaç oyun 4GB biraz üstünde çok değil yine bilgisayarında gereksiz ufak gereksiz bişeyler varsa silip oynayabilirsin
Cs 1.6 hocam kaç yıl olmuş hala oynuyorum birde squid game sunucuları fln var3-4gb veya altı oyun önerilerine ihtiyacım var örnek olarak minecraft, stardew valley bulabildim sadece. Çok fazla depolamam yok.
Çok acayip oyun grafikleri güzel ama ortamala bir sistem istiyor hikayesi kısa değil ve haritası büyük az depolama istiyor hemde arkadaşlarınla oynayabiliyorsun üstelik sunucuları doluForest 3-4 gb altı mıymış şaşırdım öyle bir oyuna
25 senelik oyun hâlâ deli gibi oynayanlar var bir gün bile sunucularının azaldığını görmedimCs 1.6 hocam kaç yıl olmuş hala oynuyorum birde squid game sunucuları fln var
O kalite yaniÇok acayip oyun grafikleri güzel ama ortamala bir sistem istiyor hikayesi kısa değil ve haritası büyük az depolama istiyor hemde arkadaşlarınla oynayabiliyorsun üstelik sunucuları dolu
Mesaj otomatik birleştirildi:
25 senelik oyun hâlâ deli gibi oynayanlar var bir gün bile sunucularının azaldığını görmedim
biliyorum kanka oynadımÇok acayip oyun grafikleri güzel ama ortamala bir sistem istiyor hikayesi kısa değil ve haritası büyük az depolama istiyor hemde arkadaşlarınla oynayabiliyorsun üstelik sunucuları dolu
Mesaj otomatik birleştirildi:
25 senelik oyun hâlâ deli gibi oynayanlar var bir gün bile sunucularının azaldığını görmedim