İyi günler herkese.
Fazla bir bütçem yok üstüne de fazla para koyamayacağım ama gene de her zaman yapmak istediğim bir hobi olduğu için başlangıç düzeyinde beni tatmin etmesi için kamera arıyordum. Fazla seçenek yok ve ikinci ellere yönelmek pek istemiyorum. O yüzden 4 adet model buldum sizce nasıl alınır mı? Başka önerilere de açığım. Şimdiden cevap veren herkese teşekkür ederim. İlk ikisi sürekli reklam olarak karşıma çıktığı için ve yorumlarda çok rağbet görüyordu.
roseandroses.com.tr
https://streetrcam.com/products/streetrcam-yeni-dijital-kamera
Diğer ikisi ise araştırırken buldum. Fiyat ve özellik anlamında iyi duruyorlardı. Daha konulara hakim olmadığım için affola şimdiden.
www.mediamarkt.com.tr
www.mediamarkt.com.tr
Fazla bir bütçem yok üstüne de fazla para koyamayacağım ama gene de her zaman yapmak istediğim bir hobi olduğu için başlangıç düzeyinde beni tatmin etmesi için kamera arıyordum. Fazla seçenek yok ve ikinci ellere yönelmek pek istemiyorum. O yüzden 4 adet model buldum sizce nasıl alınır mı? Başka önerilere de açığım. Şimdiden cevap veren herkese teşekkür ederim. İlk ikisi sürekli reklam olarak karşıma çıktığı için ve yorumlarda çok rağbet görüyordu.
5K UHD 18x Zoom Dönen Ekran Video Foto Vlog Kamera (Siyah)
Yüksek Çözünürlük ve Esneklik 5K UHD çözünürlük sunan bu vlogger tarzı kamera, 18x dijital zoom özelliği ile her detayı yakalamanıza olanak tanır. Gelişmiş görüntü işleme teknolojisi sayesinde, profesyonel kalitede video ve fotoğraflar çekmek artık daha kolay. 180 derece dönebilir ekranı...
Diğer ikisi ise araştırırken buldum. Fiyat ve özellik anlamında iyi duruyorlardı. Daha konulara hakim olmadığım için affola şimdiden.
YASHICA Digimate 4K Video 18x Dijital Zoom Dijital Fotoğraf Makinesi Beyaz Fiyat & Özellik | MediaMarkt
YASHICA Digimate 4K Video 18x Dijital Zoom Dijital Fotoğraf Makinesi Beyaz fiyatı ve özelliklerini incelemek için hemen tıkla,
YECO 5K Dijital Kamera 75MP, 18X Zoom, Flaşlı, Retro Tasarım MP4 Video Vlog Kamera Fiyat & Özellik | MediaMarkt
YECO 5K Dijital Kamera 75MP, 18X Zoom, Flaşlı, Retro Tasarım MP4 Video Vlog Kamera fiyatı ve özelliklerini incelemek için hemen