Düşük Bütçe Sessiz Mouse

Toxtway

80+
Reaksiyon skoru
42
mümkün olabilecek en düşük bütçede sessiz bir mouse arıyorum kalitesi önemli değil click sesi olmasın yeterli

Alıcısı ile geliyor, bluetooth şartsa fiyatı biraz artıyor.

Skatezleri falan kötü oluyor bu ürünlerin, kullanılacaksa kaliteli bir mouse pad (₺350-400 Klasse, XRades de olur) üzerinde kullanmayın. Büyük ihtimalle çizecektir. Benim elimde dot skatez var, bu ürünlere bile dot skatez takıp kullanıyorum.
bu mouse sessiz bir mouse mi öyle bir şey yazmıyor ama benim için sessiz olması önemli

sessizlik derecesi nasıl kütüphane vb. ortamlarda rahatsız eder mi
Sol ve sağ clickler gayet sessiz, rahatsız etmez. Ama yan tuşları ve dpi tuşunda aynı sessizlik oranı yok. Kendi farem Scyrox V8 ile kıyaslarsam, yan tuşlar onlara göre yine de sessiz kalıyor.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Claws 7 ay önce millete reklam için ürün göndermiş. Ama şunlara bir inceleme ayarlamamış. Videodan ses kısmını buldum.

Sol ve sağ clickler gayet sessiz, rahatsız etmez. Ama yan tuşları ve dpi tuşunda aynı sessizlik oranı yok. Kendi farem Scyrox V8 ile kıyaslarsam, yan tuşlar onlara göre yine de sessiz kalıyor.

Claws 7 ay önce millete reklam için ürün göndermiş. Ama şunlara bir inceleme ayarlamamış. Videodan ses kısmını buldum.

teşekkür ederim hocam

Hocam scyrox v8 önerir misin ellerim biraz büyük ama claw kullanıyorum hazır indirimdeyken asus harpe ace ile arasında kaldım

Geri