Neler Yeni

Düşük Bütçeli Sistem neden gelmiyor ? Cevabı

muratsoner

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
353
İsim
Murat Soner
Birkaç ay sonra bu şekilde bir sistem çıkacağını düşünüyorum hocam. Tabi bu da piyasaya bağlı.
Bende öyle düşünüyorum. Bu sistemde olmasını beklememin nedeni geçen seneye göre takvim esas alınırsa çocuklar tatile girecekti. (Çok büyük kesimi oluşturan kişiler). Ve çoğu bilgisayar istiyor. Aile doğal olarak internet cafelere göndermek istemiyor. Umarım diğer sistemde çocuklar çok mutlu olur.

Calibery

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
41
İsim
Kadir Yılmaz
Yav kardeş emin ol Abdullah abiyi senden fazla seviyorum adam işini layıkıyla yapıyor ama storylerinin üstü kapalı olması bizi gereksiz yere çok bekletti mayısta başlamıştı düşük bütçe adı altında story atmaya ama gelen sistem 4 5 k arası bile değil ayrıca koronanın etkilerini bizde biliyoruz mayısta korona bundan daha ağırdı... Neyse umarım bir daha daha açık storyler atar

beritankorkusuz

80+ Silver
Yav kardeş emin ol Abdullah abiyi senden fazla seviyorum adam işini layıkıyla yapıyor ama storylerinin üstü kapalı olması bizi gereksiz yere çok bekletti mayısta başlamıştı düşük bütçe adı altında story atmaya ama gelen sistem 4 5 k arası bile değil ayrıca koronanın etkilerini bizde biliyoruz mayısta korona bundan daha ağırdı... Neyse umarım bir daha daha açık storyler atar
Dostum zaten yeterince açık storyler atıyor .
7000TL'lik sistemi 5599TL'ye düşürttürdüm diyeceklerim bu kadar.
@Abdullah Hacıgül Reis zaten senin yaptığını başka hiç kimse yapmadı şuana kadar , sen en sevdiğim ve değer verdim kanallarda 1. sıradasın. Seni ta aliexpress videolarından ,photshop derslerinden hatırlıyorum . Çok güzel bir kitleye sahipsin. Seni çook seviyorum

Wojoexe

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
373
İsim
Furkan Akdan
Instagram
furkanakdann
Sistem gerçekten acayip güzel hayran kaldım elinize sağlık. Gelin görünki 4.5 k bütçem vardı max 5e esnetirim diyordum. İncelemenizi izlerken yanımdasın dokunamıyorum çok saçma modunda izledim. Önümüzdeki maçlara bakacağız artık elinize sağlık tekrardan :)

beritankorkusuz

80+ Silver
Sistem gerçekten acayip güzel hayran kaldım elinize sağlık. Gelin görünki 4.5 k bütçem vardı max 5e esnetirim diyordum. İncelemenizi izlerken yanımdasın dokunamıyorum çok saçma modunda izledim. Önümüzdeki maçlara bakacağız artık elinize sağlık tekrardan :)
Katılıyorum brom

T.P.G.

80+ Titanium
Aslında ben 1600AF 16GB Ram ve 1660S bekliyordum 4400 4500 civarına. Zaten almayacaktım sistemim var ama çoğu kişi benim gibi düşündü istedikleri gibi olmadi ve biraz da El Capitan'a benzediği için böyle yaptılar. Yani böyle bir dönemde bile bu fiyata 5600XT ve 3600 imkansız ama başarıyorsun cidden helal olsun ne diyeyim :).

beritankorkusuz

80+ Silver
Aslında ben 1600AF 16GB RAM ve 1660S bekliyordum 4400 4500 civarına. Zaten almayacaktım sistemim var ama çoğu kişi benim gibi düşündü istedikleri gibi olmadi ve biraz da El Capitan'a benzediği için böyle yaptılar. Yani böyle bir dönemde bile bu fiyata 5600XT ve 3600 imkansız ama başarıyorsun cidden helal olsun ne diyeyim :).
kESİNLİKLE

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,017,740
Üyeler
161,338
Son üye
dynamicpupil
Top Bottom