Neler Yeni

Düşük fps alacağıma oyunları oynanamamayı tercih ediyorum, ne düşünüyorsunuz ?

Babanpr00

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
İsa Koca
Bir oyunu düşük fps veya orta seviyede oynamaktansa o oyunu oynanamamayı tercih ediyorum. Bana çok saçma geliyor bazı youtuberların sistem toplayıp oyunları orta seviyede oynamayı önermeleri. Siz bu konuda ne düşünüyorsunuz ?

Dahası  
Reaksiyon skoru
131
İsim
ömer
Bir oyunu düşük fps veya orta seviyede oynamaktansa o oyunu oynanamamayı tercih ediyorum. Bana çok saçma geliyor bazı youtuberların sistem toplayıp oyunları orta seviyede oynamayı önermeleri. Siz bu konuda ne düşünüyorsunuz ?
fps monitörün HZ sine yetişemiyor ve yarısından az ise oynamamayı tercih ediyorum

Babanpr00

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
İsa Koca
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
fps monitörün herzt ine yetişemiyor ve yarısından az ise oynamamayı tercih ediyorum
Donanım Arşivine şöyle bir eleştiri yapmak istiyorum buradan. Bence biz gençlerin biraz da olsa vizyonunu düşürüyorsununuz. Mesela sistem topluyor uzay kasa olsun siz paranızı harcamayın ona gerek yok felan diyor. Abi bence öyle bir video çekeceğine insanları motive eden ve destekleyen videolar çekse daha iyi. Bu gidişle tr'de herkes en düşük ekran kartı veya en düşük sistem diyeyim bununla yarıştıracaklar kendini. Oyun testlerinde grafiklere bakıyorum çok kötü. Yani ben bir oyundan görüntüsü ile keyif alamayacaksam o oyunu oynamasam da olur. Bilmiyorum ama donanım arşivinin bu yönü hoşuma gitmiyor. Fakat onları izlemeyi tabii seviyorum :d:DD::d:D:d:

bahtsızkarakter

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
718
İsim
Alperen Yılmaz
25 fps ultra düşük ayarlarda cod bitiren ben

bahtsızkarakter

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
718
İsim
Alperen Yılmaz
Donanım Arşivine şöyle bir eleştiri yapmak istiyorum buradan. Bence biz gençlerin biraz da olsa vizyonunu düşürüyorsununuz. Mesela sistem topluyor uzay kasa olsun siz paranızı harcamayın ona gerek yok felan diyor. Abi bence öyle bir video çekeceğine insanları motive eden ve destekleyen videolar çekse daha iyi. Bu gidişle tr'de herkes en düşük ekran kartı veya en düşük sistem diyeyim bununla yarıştıracaklar kendini. Oyun testlerinde grafiklere bakıyorum çok kötü. Yani ben bir oyundan görüntüsü ile keyif alamayacaksam o oyunu oynamasam da olur. Bilmiyorum ama donanım arşivinin bu yönü hoşuma gitmiyor. Fakat onları izlemeyi tabii seviyorum :d:DD::d:D:d:
İnternetten bulduğum hiçbir kanala inanmam bence sizde inanmayın kendiniz öğrenin

Babanpr00

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
İsa Koca
Tabii her gördüğümüze inanmamalıyız ama bir eleştiri yazısı olarak gör bunu :D

bahtsızkarakter

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
718
İsim
Alperen Yılmaz
knk bence fırsatın olunca bilgisayar al ve o oyunu tekrar bitir. Göreceksin ilk seferden kat be kat daha zevk alacaksın.
Ben zaten yeni cod serisini sevmiyorum eski cod serileri bana daha güzel geliyor önceden intel hd graphics ile oynuyordum 750ti aldım 3 4 ay önce bayaa işimi görüyor

Babanpr00

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
İsa Koca
Mesela benim daha önce güçlü bir bilgisayarım yoktu ve mafia 2'yi her zaman (yaklaşık 10 yıl boyunca) orta seviyede oynuyordum. Büyüdüm ve işe başladdım ayrıca ailemin de desteği ile bir bilgisayar aldım. Sonrasında mafia 2'yi yükledim ve oynamaya başladım. Tabii full ayarlarda. Yaaa bu kadar mı fark eder. Oyun bir anda içine çekti beni desem yeridir.

bahtsızkarakter

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
718
İsim
Alperen Yılmaz
Tabii her gördüğümüze inanmamalıyız ama bir eleştiri yazısı olarak gör bunu :D
Ben zaten öyle görüyorum benimkisi bir öneri , en iyisi forumlarda işi bilen insanlar var onlara sormak ben mesela kendim öğrendim babamda telefoncuydu öğrenmek zor olmadı çok fp pc yapamam ama en kaliteli ve güçlü malı seçmesini bilirim

Lumi

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
38
İsim
Lumi
Bundan 6-7 sene önce eski sistemim varken piksel piksel, yükleme ekranlarında çökme ihtimaliyle 200-250 saat WF oynadıydım.

1905

80+ Silver
kişiye göre değişir. oyunu oynarken hikayeden çok grafiklerinden daha fazla keyif alıyorsanız olabilir. bazı kişiler de ( mesela ben ) grafiklerde iyidir hoştur ama hikayesinden dolayı oynamayı tercih eder. 30fps ile mafia 2 classic bitirmiştim ve 4k oynadığım çoğu oyunun keyfini almamışımdır belki de.

Babanpr00

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
İsa Koca
Bilmiyorum ama "düşük fps ile oynarım, önemli olan hikayesidir" diyen birine ben "git o zaman kitabını oku kardeş" derim. fps önemli değil o kadar da hikaye daha önemli diyorsa biri bence dediği o ana kadar hiçbir zaman yüksek fps'in keyfini yaşamamıştır. Belki bu da bir savunma mekanizmasıdır. Açıkçası böyle bir cümle kuran biri bana freud'un rasyonalizsayon savunma mekanizmasını anımsattı diyebilirim :d:D:D:D::D

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,076,646
Üyeler
171,073
Son üye
yeniler
Top Bottom