fps monitörün HZ sine yetişemiyor ve yarısından az ise oynamamayı tercih ediyorumBir oyunu düşük fps veya orta seviyede oynamaktansa o oyunu oynanamamayı tercih ediyorum. Bana çok saçma geliyor bazı youtuberların sistem toplayıp oyunları orta seviyede oynamayı önermeleri. Siz bu konuda ne düşünüyorsunuz ?
Donanım Arşivine şöyle bir eleştiri yapmak istiyorum buradan. Bence biz gençlerin biraz da olsa vizyonunu düşürüyorsununuz. Mesela sistem topluyor uzay kasa olsun siz paranızı harcamayın ona gerek yok felan diyor. Abi bence öyle bir video çekeceğine insanları motive eden ve destekleyen videolar çekse daha iyi. Bu gidişle tr'de herkes en düşük ekran kartı veya en düşük sistem diyeyim bununla yarıştıracaklar kendini. Oyun testlerinde grafiklere bakıyorum çok kötü. Yani ben bir oyundan görüntüsü ile keyif alamayacaksam o oyunu oynamasam da olur. Bilmiyorum ama donanım arşivinin bu yönü hoşuma gitmiyor. Fakat onları izlemeyi tabii seviyorum :dfps monitörün herzt ine yetişemiyor ve yarısından az ise oynamamayı tercih ediyorum
İnternetten bulduğum hiçbir kanala inanmam bence sizde inanmayın kendiniz öğreninDonanım Arşivine şöyle bir eleştiri yapmak istiyorum buradan. Bence biz gençlerin biraz da olsa vizyonunu düşürüyorsununuz. Mesela sistem topluyor uzay kasa olsun siz paranızı harcamayın ona gerek yok felan diyor. Abi bence öyle bir video çekeceğine insanları motive eden ve destekleyen videolar çekse daha iyi. Bu gidişle tr'de herkes en düşük ekran kartı veya en düşük sistem diyeyim bununla yarıştıracaklar kendini. Oyun testlerinde grafiklere bakıyorum çok kötü. Yani ben bir oyundan görüntüsü ile keyif alamayacaksam o oyunu oynamasam da olur. Bilmiyorum ama donanım arşivinin bu yönü hoşuma gitmiyor. Fakat onları izlemeyi tabii seviyorum :dD::d
:d:
Ben zaten yeni cod serisini sevmiyorum eski cod serileri bana daha güzel geliyor önceden intel hd graphics ile oynuyordum 750ti aldım 3 4 ay önce bayaa işimi görüyorknk bence fırsatın olunca bilgisayar al ve o oyunu tekrar bitir. Göreceksin ilk seferden kat be kat daha zevk alacaksın.
Ben zaten öyle görüyorum benimkisi bir öneri , en iyisi forumlarda işi bilen insanlar var onlara sormak ben mesela kendim öğrendim babamda telefoncuydu öğrenmek zor olmadı çok fp pc yapamam ama en kaliteli ve güçlü malı seçmesini bilirimTabii her gördüğümüze inanmamalıyız ama bir eleştiri yazısı olarak gör bunu![]()
Bundan 6-7 sene önce eski sistemim varken piksel piksel, yükleme ekranlarında çökme ihtimaliyle 200-250 saat WF oynadıydım.Bir oyunu düşük fps veya orta seviyede oynamaktansa o oyunu oynanamamayı tercih ediyorum. Bana çok saçma geliyor bazı youtuberların sistem toplayıp oyunları orta seviyede oynamayı önermeleri. Siz bu konuda ne düşünüyorsunuz ?