Neler Yeni

Yardım DÜŞÜK FPS ALIYORUM ACİL YARDIM LÜTFEN

EfeEren58

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
2
İsim
Efe
Merhabalar, öncelikle yeni bir bilgisayar aldım ve inceleme videolarına baktığımda düşük fps aldığımı fark ettim.
Sistem de
RTX 2060 GB
İntel i5 12th nesil
16 GB Ram
var
Oyunda düz koşarken 150 fps silahla tarıyorken vs. 100 e kadar düştüğünü görüyorum. Normal şartlarda taradığım halde 200 üstü olması gerekiyor.
144 hz ile oynuyorum ve bundan faydalanamıyorum yardımcı olabilir misiniz.

Mert.k

80+ Bronze
geforce experince indirip tekrar deneyin olmaz ise driver booster indirip uygulamaları bir de öyle deneyin
Hehe driverbooster indirisinde bilgisayarın adam akıllı içine etsin yardımcı olacağına adamı daha çıkmaza sokcan
Mesaj otomatik birleştirildi:

Merhabalar, öncelikle yeni bir bilgisayar aldım ve inceleme videolarına baktığımda düşük fps aldığımı fark ettim.
Sistem de
RTX 2060 GB
İntel i5 12th nesil
16 GB Ram
var
Oyunda düz koşarken 150 fps silahla tarıyorken vs. 100 e kadar düştüğünü görüyorum. Normal şartlarda taradığım halde 200 üstü olması gerekiyor.
Sakın indirme driverbooster adlı saçma programı

Sistem de
RTX 2060 GB
İntel i5 12th nesil
16 GB Ram
var
Nvidia sitesinden en. Güncel sürümü indirin hocam Windows update ten güncelleme varsa yapın

Sagittarius

80+ Silver
Sistem de
RTX 2060 GB
İntel i5 12th nesil
16 GB Ram
var
Çözünürlük yüksek olabilir 1080p de iyi o kart 2K da patlıyor 4K yi hiç demiyorum tabi bazı oyunlarda 2K da yüksek FPS veriyor tabi oyunun Minecraft gibi grafikleri olması lazım

QRuder

80+ Silver
geforce experince indirip tekrar deneyin olmaz ise driver booster indirip uygulamaları bir de öyle deneyin
driver booster felan indirmesin o ne öyle okuma yazma bilmeyen insanın en son yapması gereken şey gibi

ama nvidia experience kullanabilirsin dostum, driverlar felan gelince ordan indirebiliyosun, binevi amd adrenalin/software

EfeEren58

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
2
İsim
Efe
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
driver booster felan indirmesin o ne öyle okuma yazma bilmeyen insanın en son yapması gereken şey gibi

ama nvidia experience kullanabilirsin dostum, driverlar felan gelince ordan indirebiliyosun, binevi amd adrenalin/software
anladım teşekkürler

Top Bottom