- Konu Sahibi Konu Sahibi
100 fps fark mı eder hocam ?RAM kaç MHz ve ayrıca çift kanal olmalı. Çift kanal Ryzen' de çok farkettiriyor. Zaten bellek bant genişliği kafadan 2 katına çıkıyor.
100 fps fark mı eder hocam ?RAM kaç MHz ve ayrıca çift kanal olmalı. Çift kanal Ryzen' de çok farkettiriyor. Zaten bellek bant genişliği kafadan 2 katına çıkıyor.
Tek kanal 3000mhz cl 16 olması gerekRAM kaç MHz ve ayrıca çift kanal olmalı. Çift kanal Ryzen' de çok farkettiriyor. Zaten bellek bant genişliği kafadan 2 katına çıkıyor.
RAM eklemeye bak önce.Tek kanal 3000mhz cl 16 olması gerek
dostum ben g1030 ile aynı fps i alıyorum diyorum sen bana ram ekle diyorsun sırf mesaj kasmak için falan yazdığın o kadar açıkkı yardımcı olmuyorsun öyle ram takınca illaki fps artıcak orası ayrı bir konu ama birisi 1000TL lik kart birisi 5000TL lik kart ben aynı ayarlarda 5 10 fps fark alıyorum sen gelip ram tak diyorsun banaRAM eklemeye bak önce.
Karta yetmiyor ki RAM ve işlemci istersen 3090 tak.dostum ben g1030 ile aynı fps i alıyorum diyorum sen bana ram ekle diyorsun sırf mesaj kasmak için falan yazdığın o kadar açıkkı yardımcı olmuyorsun öyle ram takınca illaki fps artıcak orası ayrı bir konu ama birisi 1000TL lik kart birisi 5000TL lik kart ben aynı ayarlarda 5 10 fps fark alıyorum sen gelip ram tak diyorsun bana
aynı özelliklere sahip başka kullanıcılar 200 den aşşağı fps almazken benim 120- 140 arası fps değerleri almam trajikomikKarta yetmiyor ki RAM ve işlemci istersen 3090 tak.
O zaman trajikomik kalmaya devam etsin iyi forumlar inşallah çözersin.aynı özelliklere sahip başka kullanıcılar 200 den aşşağı fps almazken benim 120- 140 arası fps değerleri almam trajikomik
eyvallah puan kasan arkadaşO zaman trajikomik kalmaya devam etsin iyi forumlar inşallah çözersin.
Eyvallah kanka sayende çok puan kastım.eyvallah puan kasan arkadaş
Eyvallahınla yaşaEyvallah kanka sayende çok puan kastım.