Neler Yeni

Düşük GB'lı oyun önerisi.

DerratiX

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
13,540
İsim
Eren
İlgilendiği Kategoriler
karışık
Instagram
@sshintori
Steam
shiori
Discord
poxy_
Buradaki sorum yalnızca tek SSD kullanımı için, peki 1TB HDD'ye kurduğunda oyunu etkilemiyor mu? Bunlari neden soruyorum, çünkü en son PC toplandığımda SSD yoktu :D
O kadar da etkilemez hocam. Mesela ben SSD'ye Warframe kuracağım, çünkü gerçekten fazla yükleme ekranı var oyunda. ve uzun sürüyorlar. Anthem oynasam onuda kurardım. Ama böyle hikayeli, çok fazla loading screen olmayan oyunlarda fark etmez o kadar. Ve 250 GB HDD kullanmış biri olarak (yaklaşık 2 sene boyunca) COD MW 1-2-3 BO-1 COD 1-2 'yi sil yükle yaparak bitirdim.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Düşünmeden indir. Hem sistem gereksinimleri düşük hem kapladığı yer. Hem de uzun süren oynanışı var.
Ben şu yılan bossundan çok korkuyorum ya hocam... onu skiplemenin yolu var mı? :D

Satriani

80+ Bronze
O kadar da etkilemez hocam. Mesela ben SSD'ye Warframe kuracağım, çünkü gerçekten fazla yükleme ekranı var oyunda. ve uzun sürüyorlar. Anthem oynasam onuda kurardım. Ama böyle hikayeli, çok fazla loading screen olmayan oyunlarda fark etmez o kadar. Ve 250 GB HDD kullanmış biri olarak (yaklaşık 2 sene boyunca) COD MW 1-2-3 BO-1 COD 1-2 'yi sil yükle yaparak bitirdim.

Ben şu yılan bossundan çok korkuyorum ya hocam... onu skiplemenin yolu var mı? :D
Gerçekten uzun zaman sonra bi' PC toplamaya niyetli olduğum için benim de kaçırdığım detaylar var tabii ki, çünkü TR şartlarında elmizdekini hep azami derece kullanmaya alıştık. O zaman oyunun yapısına göre SSD ya da HDD tarafını seçmek daha mantıklı, çünkü elimde 1TB HDD var halihazırda, yeni sistemde 500ssd yeterli olur.

eraychu

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
958
İsim
Eray
İlgilendiği Kategoriler
Pokémon
oynamadıysanız undertale önerebilirm az yer kaplıyor, çok pahalı değildi en son ama eğer alamazsanız biliyorsunuz ne yapacağınızı

DerratiX

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
13,540
İsim
Eren
İlgilendiği Kategoriler
karışık
Instagram
@sshintori
Steam
shiori
Discord
poxy_
oynamadıysanız undertale önerebilirm az yer kaplıyor, çok pahalı değildi en son ama eğer alamazsanız biliyorsunuz ne yapacağınızı
Çoooktann Pacifist, true pacifist, genocide, soulless genocide sonlarıyla bitirdim hocam. 5 sene gt 710 kullanmadın verdiği şans ile :D

Gerçekten uzun zaman sonra bi' PC toplamaya niyetli olduğum için benim de kaçırdığım detaylar var tabii ki, çünkü TR şartlarında elmizdekini hep azami derece kullanmaya alıştık. O zaman oyunun yapısına göre SSD ya da HDD tarafını seçmek daha mantıklı, çünkü elimde 1TB HDD var halihazırda, yeni sistemde 500ssd yeterli olur.
250'de yeterli olur. bütçeniz kısıtlıysa 500 GB Dramsiz ssd yerine 250 GB dramli alabilirsiniz ki şuanda Dramli 500 GB ssdler 750 TL bandında.

misfit

80+ Gold
En İyi Cevap
4
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,728
İsim
misfit
Batman Arkham serisi güzel gider.
GB'ı aşırı sorun değilse Dying Light.

DerratiX

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
13,540
İsim
Eren
İlgilendiği Kategoriler
karışık
Instagram
@sshintori
Steam
shiori
Discord
poxy_
Batman Arkham serisi güzel gider.
GB'ı aşırı sorun değilse Dying Light.
Yer sıkıntısı yok hocam bende... oyun yüklüyorum sadece ve yükleyeceğim oyunlar yaklaşık 400-500 GB felan. onlar yüklenirken arkada oynamalık oyun arıyorum :) kaç GB dying light acaba?

Zehli

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
85
İsim
Serkan Özcan
Sistem olsa bende oynayacak oyun çokta sistem yok işte tr şartları daha nasip olmadı güzel bi sistem almak.
"Devil May Cry 5" var 40 GB'a yakın bi bakabilirsin söylediğin alandan biraz fazla ama güzel oyunlarında alanı fazla oluyor yapacak bir şey yok :/

DerratiX

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
13,540
İsim
Eren
İlgilendiği Kategoriler
karışık
Instagram
@sshintori
Steam
shiori
Discord
poxy_
Sistem olsa bende oynayacak oyun çokta sistem yok işte tr şartları daha nasip olmadı güzel bi sistem almak.
"Devil May Cry 5" var 40 GB'a yakın bi bakabilirsin söylediğin alandan biraz fazla ama güzel oyunlarında alanı fazla oluyor yapacak bir şey yok :/
Devil may Cry 5 DMC mi dediğiniz? Dante olarak oynadığımız sonradan kardeşi (beyaz saçlı) olarak devam ettiğimiz? eğer o oyunsa ben onu internet kafede 6 sene önce felan bitirmiştim .d ama nostalji için bakabilirim.

misfit

80+ Gold
En İyi Cevap
4
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,728
İsim
misfit
Yer sıkıntısı yok hocam bende... oyun yüklüyorum sadece ve yükleyeceğim oyunlar yaklaşık 400-500 GB felan. onlar yüklenirken arkada oynamalık oyun arıyorum :) kaç GB dying light acaba?
The Following DLC'si dahil.
1646164621162.png

DerratiX

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
13,540
İsim
Eren
İlgilendiği Kategoriler