Düşük sensmi yüksek sensmi sizce (anket)

Düşük sensmi yüksek sensmi sizce

• Düşük sens

Oylar: 29 70.7%
  • yüksek sens

Oylar: 12 29.3%

• Oy kullanan toplam üye
    41
800+ 0.35 oynuyorum ve hala hızlı geliyor yakında 0.30 yapacağım, aim konusunda çok yardımcı oluyor düşük sens

Düşük sens, düşük dpi ve büyük mousepad.

Eğer mousepad büyükse, yüksek sens, düşük dpi

DPI her zaman olabildiğince düşük olmalı, eğer fazla artarsa mouseyi kaydırırken aralarda takılma / atlama oluyor.
baya düşük kullanan arkadaşlarımda var çok zor oluyor benim için çok düşük sens
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

1200 dpi 0.8 sens kelese kadar çıktım bu yaz silver 2den
800dpi 0.45 ile radiant çıktım bende

800dpi 0.45 ile radiant çıktım bende
Bence alışkanlık su oyunda yuksek bunda düşük demek imkansiz

Sana göre en ideal sens şöyle bulunur, oyuna giriyorsun artık CS:GO'daysan Aim Botz atölyesine veya VALORANT'taysan poligona gir. Fareyi sürtmeden yerden kaldırıp mousepadin en sağına veya en sol kenarına koyup diğer tarafa doğru ortalama bir hızla çevir. Eğer çevirdikten sonra zıt tarafa ulaştığında 180 dereceden hafif fazla döndüysen gayet iyi ayardadır fakat 180 dönüp bi de üstüne 60 derece daha ekliyorsan fazladır veya tam tersi şekilde yine çevirince120-150 derece dönüyorsan hassasiyetin düşük kalıyordur.

Ben SS QcK Edge L Mousepad kullanıyorum ve CS:GO 400DPI 1.65 sens, VALORANT 400DPI 0.6 sens

Yüksek DPI düşük sens. Yüksek dediğim 4000 6000 falan değil 1600 DPI düşük sens.

Mousepad küçükse 800 DPI + yüksek sens
Mousepad büyükse 800 DPI + düşük sens
800 DPI olmasının amacı düşük gecikme ve daha doğru fare raporlaması elde ediyor. Tabi bu DPI arttıkça daha da iyiye artıyor genellikle 400 DPI kullanan oyuncularda var ama minmum 800 DPI hatta 800 DPI'ya sabitleyip sens ile oynamanız daha doğru olur. Kısacası 400 DPI + 1 sens oynuyorsan, 800 DPI + 0.5 sens yap veya 1600 DPI + 2 sens oynuyorsan, 800 DPI + 4 sens yap.

Kısacası DPI arttırmak çok daha olumlu geri dönüş elde edebilir, oyun içi sensini ayarlayarak kendinize göre bir değer elde edin DPI 800-2400 arası olsun.

Bunun birçok araştırmasını yaptım. Anket biraz yanlış olmuş. Yüksek DPI-Düşük Sens seçiyorum. DPI(Dots per inch)= Farenin kare başına edeceği harekettir bunu düşük kullanmak kare atlamalarına sebep olur bu yüzden benim tercihim 800 DPI 0.5 kullanacağıma 1600 DPI 0.25 kullanırım. Aradaki fark büyük.

Son düzenleme:
Bunun birçok araştırmasını yaptım. Anket biraz yanlış olmuş. Yüksek DPI-Düşük Sens seçiyorum. DPI= Farenin kare başına edeceği harekettir bunu düşük kullanmak kare atlamalarına sebep olur bu yüzden benim tercihim 800 DPI 0.5 kullanacağıma 1600 DPI 0.25 kullanırım. Aradaki fark büyük.
bence herkese göre değişir gibi o

Bunun birçok araştırmasını yaptım. Anket biraz yanlış olmuş. Yüksek DPI-Düşük Sens seçiyorum. DPI= Farenin kare başına edeceği harekettir bunu düşük kullanmak kare atlamalarına sebep olur bu yüzden benim tercihim 800 DPI 0.5 kullanacağıma 1600 DPI 0.25 kullanırım. Aradaki fark büyük.
Asıl DPI arttığında atlama yapması gerekmez mi?

Edit: tam tersiymiş fakat yine de 800dpi gibi bir değer bile bana aşırı geliyor. 400 dpi hem masaüstü kullanım hem de oyun için gayet ideal.

Geri