Baktım iyi gibi ama çatışma yok herhalde bunda. Biraz da kafa dağıtmalık ateş edip düşman öldürdüğümüz tarzda bir şey daha iyi olur gibi geldi.Undertale.
2 yi zamanında çok eski bir laptopla oynamıştım ama sistem gereksinimi de çok hafif değil gibi geldi zayıf sistemler kaldırır değil mi mafia 2 yi? Kaldırırsa eskiyi hatırlamak için yeniden girişiyim onaMafia 1 mafia 2
Mafia 2 2010 oyunu kaldirir2 yi zamanında çok eski bir laptopla oynamıştım ama sistem gereksinimi de çok hafif değil gibi geldi zayıf sistemler kaldırır değil mi mafia 2 yi? Kaldırırsa eskiyi hatırlamak için yeniden girişiyim ona
Ağır oyun değil miydi o? Yeni sistemle deneyeceğim oyunlar listemdeydi o.Skyrim
Special Edition versiyonu ağır düz skyrim o kadar ağır bir oyun değil çoğu sistem açar sisteminiz nedir şuan ? Ona göre Öner’i yapalımAğır oyun değil miydi o? Yeni sistemle deneyeceğim oyunlar listemdeydi o.
GT 210 ekran kartı ve 4 çekirdek 2.66ghz core 2 Quad işlemci var. RAM 8GB ve en iyi bileşen o herhaldeSpecial Edition versiyonu ağır düz skyrim o kadar ağır bir oyun değil çoğu sistem açar sisteminiz nedir şuan ? Ona göre Öner’i yapalım
Max Payne.Baktım iyi gibi ama çatışma yok herhalde bunda. Biraz da kafa dağıtmalık ateş edip düşman öldürdüğümüz tarzda bir şey daha iyi olur gibi geldi.
Olabilir bakayım ona.Max Payne.
İnternetten testlere baktımda işin zor kanka skyrim i 800x600 çözünürlükte 30 fps civarında açıyorGT 210 ekran kartı ve 4 çekirdek 2.66ghz core 2 Quad işlemci var. RAM 8GB ve en iyi bileşen o herhalde