Duvar tipi klima gree, midea, Vestel, karia tavsiye

kicker22

80+
Reaksiyon skoru
6
İyi forumlar, İzmir'de yaşıyoruz fakat evde çok fazla vakit geçiriyoruz. Evimiz güneşi öğleye kadar görüyor, salon ile koridor arasında kapı yok, salon yaklaşık 15 m² koridor ile 20/25 m² olur. 12000lik klima ihtiyacımızı fazlasıyla görür diye düşünüyorum. Bütçe 22000-25000 civarı. Klimalara dair pek bilgim yok biraz araştırdığım kadarıyla midea iyiymiş fakat kurulum için 6000 civarı ücret istiyorlarmış. Karia 12000lik kliması midea üretimiymiş. Gree ve karia için indirim bekleyebiliriz. Özellik olarak nem alma, ekonomik modu önceliğim, wifi olsa da olur olmasa da olur. Bazı klimaların hortumu alüminyummuş sanırım. Bu bütçe ve ihtiyaca uygun kullandığınız yada tavsiye edebileceğiniz model varsa tavsiyelerinizi bekliyorum, şimdiden teşekkür ederim

Hocam Kaira 18k BTU Mitsubishi heavy ve Samsung 18k BTU windfree kullanıyoruz hepsindende memnunuz . Vestel Arçelik Beko bulasmamanizi öneririm . Klima konusunda Japon ve Kore markaları oldukça iyiler.

Hocam Kaira 18k BTU Mitsubishi heavy ve Samsung 18k BTU windfree kullanıyoruz hepsindende memnunuz . Vestel Arçelik Beko bulasmamanizi öneririm . Klima konusunda Japon ve Kore markaları oldukça iyiler.
Bize 12k BTU yetecek diye tahmin ediyorum. Samsung ve mitsubishi pek bakmadım, gree-karia-vestel bakmıştım, vestelin özellikleri çok iyi olsa da sağlamlığından emin olamadım. Midea üretimi diğer markalar daha iyi sanırım genel kullanıcı yorumlarına göre

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Çevrim içi yöneticiler

Forum istatistikleri

Konular
1,159,764
Üyeler
184,217
Son üye
nixty
Geri