saygı duyuyorumda saçmasaygı duymak lazım hocam. kendi içlerinde inanmak için sebepleri var.
Bi bakımdan mantıklı bir din aslındaBence en saçma din deistlik. ula Allaha inanıyon peygamberlere inanmıyon?
uzaylı olduklarına inanan raelyanizm i normal buluyosun o zaman. Şahıslar uzaylı bir grup insanımsı varlığın genetik mühendislikle insan ırkını oluşturduğunu savunuyor. Deistlik bunların yanında çok çok normal kalıyorBence en saçma din deistlik. ula Allaha inanıyon peygamberlere inanmıyon?
Hatta peygamberleri de vardı en son claude isimli fransız gazeteciydiuzaylı olduklarına inanan raelyanizm i normal buluyosun o zaman. Şahıslar uzaylı bir grup insanımsı varlığın genetik mühendislikle insan ırkını oluşturduğunu savunuyor. Deistlik bunların yanında çok çok normal kalıyor
Hocam o nasıl bir dinmiş öyle acaba inananlar hangi kafada yaşıyoruzaylı olduklarına inanan raelyanizm i normal buluyosun o zaman. Şahıslar uzaylı bir grup insanımsı varlığın genetik mühendislikle insan ırkını oluşturduğunu savunuyor. Deistlik bunların yanında çok çok normal kalıyor
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Hatta peygamberleri de vardı en son claude isimli fransız gazeteciydisoy adını unuttum la
Daha ilginci zor gelir bu forumaHocam o nasıl bir dinmiş öyle acaba inananlar hangi kafada yaşıyor
Bu arada belgeselden hatırladığım kadarıyla bazı ülkelerde özellikle elit kesimin bir kısmında hala yaşatılıyor partileri düzenleniyor. Diddy partileri gibi partileri de var recep ivediğin üye kaydı yapma sahnesine benziyor biraz üye olma ritüeli yani bi nevi üye olacak kadın adaylara biz sana ellemeden sen uzaylılara tapamazsın diyorlar çok ilginçtiDaha ilginci zor gelir bu forumabakalım konuyu takipledim jdjdjd
Hocam işte insan kandırılmaya alışınca böyle dinlet ortaya çıkıyor![]()
Dinleri + evrimi bırakın uzaylılardır bizim atamız diyor adamlar ne diyelim yani![]()
Deistlik din değilBence en saçma din deistlik. ula Allaha inanıyon peygamberlere inanmıyon?
biraz bahanesi olmuş sankiDaha ilginci zor gelir bu forumabakalım konuyu takipledim jdjdjd
Hocam işte insan kandırılmaya alışınca böyle dinlet ortaya çıkıyor
Dinleri + evrimi bırakın uzaylılardır bizim atamız diyor adamlar ne diyelim yani
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Bu arada belgeselden hatırladığım kadarıyla bazı ülkelerde özellikle elit kesimin bir kısmında hala yaşatılıyor partileri düzenleniyor. Diddy partileri gibi partileri de var recep ivediğin üye kaydı yapma sahnesine benziyor biraz üye olma ritüeli yani bi nevi üye olacak kadın adaylara biz sana ellemeden sen uzaylılara tapamazsın diyorlar çok ilginçti![]()
deist değilim fakat deist bi arkadaşımla uzun bir sohbet etmiştim, ona inanma sebeplerini sormuştum. ve bi bakımdan mantıklıda gelmiştiBi bakımdan mantıklı bir din aslında
Ben peygamberim desem inanıcaksın sanki.Bence en saçma din deistlik. ula Allaha inanıyon peygamberlere inanmıyon?