Duyduğunuz en garip din nedir?

Akman55

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
512
Hocalarım selamlar,
Duyduğunuz en garip din nedir?
(garipten kastım dinleri aşağılamak değil sadece diğer dinlere kıyasla en farklıları merak ediyorum yanlış anlamayın)

Bence en saçma din deistlik. ula Allaha inanıyon peygamberlere inanmıyon?

Bence en saçma din deistlik. ula Allaha inanıyon peygamberlere inanmıyon?
uzaylı olduklarına inanan raelyanizm i normal buluyosun o zaman. Şahıslar uzaylı bir grup insanımsı varlığın genetik mühendislikle insan ırkını oluşturduğunu savunuyor. Deistlik bunların yanında çok çok normal kalıyor
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

uzaylı olduklarına inanan raelyanizm i normal buluyosun o zaman. Şahıslar uzaylı bir grup insanımsı varlığın genetik mühendislikle insan ırkını oluşturduğunu savunuyor. Deistlik bunların yanında çok çok normal kalıyor
Hatta peygamberleri de vardı en son claude isimli fransız gazeteciydi 😂 soy adını unuttum la

Hatta peygamberleri de vardı en son claude isimli fransız gazeteciydi 😂 soy adını unuttum la
Hocam o nasıl bir dinmiş öyle acaba inananlar hangi kafada yaşıyor

Hocam o nasıl bir dinmiş öyle acaba inananlar hangi kafada yaşıyor
Daha ilginci zor gelir bu foruma 😂 bakalım konuyu takipledim jdjdjd

Hocam işte insan kandırılmaya alışınca böyle dinlet ortaya çıkıyor 😂

Dinleri + evrimi bırakın uzaylılardır bizim atamız diyor adamlar ne diyelim yani 😂

Dinleri + evrimi bırakın uzaylılardır bizim atamız diyor adamlar ne diyelim yani 😂
Bu arada belgeselden hatırladığım kadarıyla bazı ülkelerde özellikle elit kesimin bir kısmında hala yaşatılıyor partileri düzenleniyor. Diddy partileri gibi partileri de var recep ivediğin üye kaydı yapma sahnesine benziyor biraz üye olma ritüeli yani bi nevi üye olacak kadın adaylara biz sana ellemeden sen uzaylılara tapamazsın diyorlar çok ilginçti 😂

Demin birkaç din daha baktım ve anlam veremiyeceğim gariplikte dinler var

Şuan düşünerek bile zor bulursun bazılarını

Bu arada belgeselden hatırladığım kadarıyla bazı ülkelerde özellikle elit kesimin bir kısmında hala yaşatılıyor partileri düzenleniyor. Diddy partileri gibi partileri de var recep ivediğin üye kaydı yapma sahnesine benziyor biraz üye olma ritüeli yani bi nevi üye olacak kadın adaylara biz sana ellemeden sen uzaylılara tapamazsın diyorlar çok ilginçti 😂
biraz bahanesi olmuş sanki:)

Bi bakımdan mantıklı bir din aslında
deist değilim fakat deist bi arkadaşımla uzun bir sohbet etmiştim, ona inanma sebeplerini sormuştum. ve bi bakımdan mantıklıda gelmişti

Yeni Zelanda'daki yerli halklarda bolca vardır böyle inançlardan.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,162,389
Üyeler
184,620
Son üye
luciferina
Geri