Neler Yeni

Düz Dünya Teorisi vs Küre dünya teorisi

Arkadaşlar ben anlamıyorum insanlar dünyanın yuvarlak bir şekilde hem kendi etrafında hem de güneşin etrafında döndüğüne inanıyor da dünyanın düz olduğuna neden inanmıyor? Bunu sorduğumda nasa fotoğrafını çekti dünya yuvarlak diyor. Arkadaşlar nasa'nın yaptığı haberlere bakarsanız %99'u hatta tamamının yalan olduğunu göreceksiniz. Bir gün ayda su bulduk diyor, bir gün uzayda yaşam bulduk diyor, bir gün yine tekrardan ayda su bulundu diyor. Bu haberlerin etkisi en fazla 1-2 gün sürüyor sonra unutuluyor. Nasa yakın zamanda tüm dünyada 3 günlük elektrik kesintisi olabilir demişti ne oldu? 1 hafta konuşuldu sonra hiç bir şey olmamış gibi devam edildi. Yani dünya boşlukta nasıl duruyor? Hangi güçle dönüyor? Yerçekimi diyeceksiniz değil mi? Ama yer çekimi diye bir şey olmadığı, Newton'un teorisinin doğru olmadığı ispatlandı. Ancak okullarda hâlâ Newton'un yer çekimi teorisi öğretiliyor. Bu dünyanın çarkları yalanlarla dönderiliyor. Birileri bizi feci şekilde kandırıyor.

isikt11

80+ Gold
En İyi Cevap
11
Dünya'nın yuvarlak olduğunu anlamak için fotoğraflara bakmak gereksiz. Dünya üzerinde bile belli oluyor. En basitinden bir gemi ufuktan gözükmeye başladığında direkt gözükmüyor. Bu da Dünya'nın yuvarlak olduğunun en basit kanıtı. Önce ucu gözüküyor, sonra tamamını görüyoruz. Bunun dışında hiç mi uçağa binmediniz? Uçak daha tam yükseğe çıkmadan, bulutların üstünde çıkmadan önce, Dünya'nın yuvarlak olduğu apaçık belli oluyor.

Mertpk

80+ Platinum
En İyi Cevap
5
Dahası  
Reaksiyon skoru
27,939
İsim
Mert Metshi
Kıyıdan bir gemiye baktığın zaman önce gövdesi gözükmez sonra üst tarafları bu da düz olmadığını gösterir düz olsa her yeri gözükür ama elips olduğu için ilerisi düzgün gözükmüyor

baltazar

80+ Platinum
En İyi Cevap
9
Dahası  
Reaksiyon skoru
17,644
İsim
A.Ş.
İlgilendiği Kategoriler
Güç Kaynakları
Offff

• Hahaha
Reaksiyonlar: Tera

Batuhan Akbaş

80+ Silver
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,671
İsim
Scarlotte
Dünya'nın yuvarlak olduğunu anlamak için fotoğraflara bakmak gereksiz. Dünya üzerinde bile belli oluyor. En basitinden bir gemi ufuktan gözükmeye başladığında direkt gözükmüyor. Önce ucu gözüküyor, sonra tamamını görüyoruz. Bunun dışında hiç mi uçağa binmediniz? Uçak daha tam yükseğe çıkmadan, bulutların üstünde çıkmadan önce, Dünya'nın yuvarlak olduğu apaçık belli oluyor.
Bana ironi gibi geldi, yazış tarzından.

Excator23cm

80+ Gold
Nasıl yerçekimi yok diyorsunuz anlamadım hatta nasıl yalanlandı yerçekimi bilmiyorum açıklar mısın?
Mesaj otomatik birleştirildi:

Bana ironi gibi geldi, yazış tarzından.
inşallah öyledir.Ya da daha çocuktur

Batuhan Akbaş

80+ Silver
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,671
İsim
Scarlotte
Nasıl yerçekimi yok diyorsunuz anlamadım hatta nasıl yalanlandı yerçekimi bilmiyorum açıklar mısın?
Mesaj otomatik birleştirildi:

inşallah öyledir.Ya da daha çocuktur
Arkadaş uçmayı öğrenmiş bizim haberimiz yok herhalde :ROFLMAO:

Top Bottom