SüleymanÇakir28
80+
- Reaksiyon skoru
- 14
Sa iyi akşamlar 2.elde 40k ya buldum 256 TR garantili alınır mı?
alabilirsin temiz vegüvenilir mi ne kadar garantisi var ve son olarak andiroid sanırım kesin düşünmüyorsun düşünüyorsan öneriyim miSa iyi akşamlar 2.elde 40k ya buldum 256 TR garantili alınır mı?
Hoca şuan P30 pro dayım ios deneyimlemek istiyorum android den sıkıldım birazalabilirsin temiz vegüvenilir mi ne kadar garantisi var ve son olarak andiroid sanırım kesin düşünmüyorsun düşünüyorsan öneriyim mi
siz bilirsiniz o zaman sizin tercihiniz yinede seçenek isterseniz yanıtlarım andiroid içinHoca şuan P30 pro dayım ios deneyimlemek istiyorum android den sıkıldım biraz
Alayım yinede o zmnsiz bilirsiniz o zaman sizin tercihiniz yinede seçenek isterseniz yanıtlarım andiroid için
bu canavarı önerebilirim sizeAlayım yinede o zmn![]()
Alınabilir. Aynı fiyata S24+ alırdım ben her bakımdan daha iyi iphone seviyyesinde deneyim sunuyor ama illa iphone istiyorum diyorsan al.Sa iyi akşamlar 2.elde 40k ya buldum 256 TR garantili alınır mı?
Xiaomi düşünmüyorum usta eywbu canavarı önerebilirim size
![]()
Xiaomi 14T Pro 512 GB Siyah (Xiaomi Türkiye Garantili) - Fiyatı, Yorumları
14T Pro 512 GB Siyah (Xiaomi Türkiye Garantili) yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın. - Trendyolwww.trendyol.com
Net olarak s24+ öneriyorum, ıphone alırsanız pişman olursunuz daha önceden çok tecrübe ettim. Sosyal statü dışında kazancı yok bana göre.S24+a göre çok yetersiz bir telefon.Xiaomi düşünmüyorum usta eywnormalde huawei devam ederdim ama google almadığı için ona devam etmek istemiyorum 15 olmazsa aklımda magic 6 pro var
Hocam uzun vadede parasını koruma durumu da var iphone daNet olarak s24+ öneriyorum, ıphone alırsanız pişman olursunuz daha önceden çok tecrübe ettim. Sosyal statü dışında kazancı yok bana göre.S24+a göre çok yetersiz bir telefon.