PolatAlemdarr
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 546
Şuan Denizbank kullanıyorum ama nefret geldi mümkünse düzgün ve EFT ücreti almayan bir banka varmı
Sadece banka kartı alicam memnunsanız şimdi hesap açarım direkKuveyttürk kullanıyorum eft ücreti almıyor ve durduk yere arayıp şu ana kadar hiç taciz etmediler
Bende sadece banka kartı aldım, kredi kartı teklif ettiler, reddettim. Israr ettiler tekrar red ettim. Birdaha da sormadılar.Sadece banka kartı alicam memnunsanız şimdi hesap açarım direk
Mevcutta 7-8 tane bankada hesabım var(akbank, garanti, teb, ziraat, enpara vs) güncel olarak aktif kullandığım Kuveyt Türk. Çoğu kampanyası güzel oluyor, eğer öğrenci ve 25 yaşını aşmadıysanız kampüs programı var. Baya bir avantaj sunuyorlar. Tavsiye ederim.Şuan Denizbank kullanıyorum ama nefret geldi mümkünse düzgün ve EFT ücreti almayan bir banka varmı
Enpara iyi bence, çoğu şeyden para almıyor karışık politikaları yok kampanyaları net vs ama çok avantajlı kampanyalar olsun dersen o konuda iyi sayılmaz.Şuan Denizbank kullanıyorum ama nefret geldi mümkünse düzgün ve EFT ücreti almayan bir banka varmı