Dvd'nin üstüne Etiket yapıştırırsam sıkıntı olurmu ?

James Gg

Cezalı
80+ Platinum
Reaksiyon skoru
8,786
16748284008674215708197306535381.jpg

Denemek için yapıştırıp denedim PS2 okuyor ama gözüne bı zarar verirmi ? (Dvdlerin rengi mavi o yüzden kalem gözükmüyor gibi pek)
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Deneyen yokmu ya
.d.

@LenKys @thematty @Sellier @crazyreign @erennx @HacıSOFU @Che_ @Kürşat Kütükçü @Phanzox

Son düzenleme:
  • Beğen
Reaksiyonlar: Che_
bildiğim kadarıyla arka kısmına yapıştırılmadığı sürece sorun olmaz

bildiğim kadarıyla arka kısmına yapıştırılmadığı sürece sorun olmaz
2-3 dk oynadım oyunu sıkıntı olmadı ama tereddütlüyüm biraz

direk tahta kalemle yaz hocam veya o kağıda yazdın kalem ile yıllardır öyle yaptım hiçte bişey olmadı
Hocam DVD nın rengi böyle ama
1674834428402113146529003104192.jpg

hocam nerden buldun bu dvd arasan bulamazsın :D
100 tane aldım toplu knk .d

Sırf PS2 sevdası için paraya kıydık

100 tane aldım toplu knk .d

Sırf PS2 sevdası için paraya kıydık
ps2 için değer
o kağıtla yazma mevzusundada kuzenim yapıyordu öyle birkaç tane vardı kağıtla yazılmış ps2 oyunu sıkıntı olmadı ama aklında olsun ps2 çok ısınıyor bende dvd yi kenarları artık sıcaklıktan erir gibi oldu bak şöyle ama zımba gibi hala çalıştırıyor oyunu ps5 te olsa şimdiye 5. cd almıştı
ps2 yanık.jpg

2-3 dk oynadım oyunu sıkıntı olmadı ama tereddütlüyüm biraz

Hocam DVD nın rengi böyle ama Alıntıyı görüntüle
Hocam siyah tahta kalemiyle yazsanız görünmez mi? Kağıt sorun olmayabilir ama yine kullanılmayan bir yöntem bir bildikleri vardır.

ps2 için değer
o kağıtla yazma mevzusundada kuzenim yapıyordu öyle birkaç tane vardı kağıtla yazılmış ps2 oyunu sıkıntı olmadı ama aklında olsun ps2 çok ısınıyor bende dvd yi kenarları artık sıcaklıktan erir gibi oldu bak şöyle ama zımba gibi hala çalıştırıyor oyunu ps5 te olsa şimdiye 5. cd almıştı
Alıntıyı görüntüle
dvd kenarları bildimiz yanmış pes 13 dvd daha beter komple etrafı bu fotoğraftaki gibi ama hala çalışıyor

Hocam siyah tahta kalemiyle yazsanız görünmez mi? Kağıt sorun olmayabilir ama yine kullanılmayan bir yöntem bir bildikleri vardır.
yok be kağıtla uğraşmak zor ondan millet yapmıyor nadiren kağıda yazıyorlar oda arkadaşın oldu gibi durumda dvd renkli olunca yada tahta kalem yokken felan aslında kağıt daha etkili hiç çıkmaz ama yapan kuzenimde vardı fakat bendeki gibi dvd yanarsa kenarları sıkıntı biraz (bunu yapmak için 3 gün hiç kapamadan oyun açık kalması lazım memory card olmadı için :D)

Bilgim yok maalesef fakat ps2 slim'in cs okuyucusu kolayca bozuluyor diye biliyorum
Fat benimki hocam

Sorun olmaz da.
Bi "CD KALEMİ" al (!) 🤣
Yarın alıcam abide şimdi 100 tane dvdm geldi oyunları basmaya başladım hangisi ne bilmiyorum şuan hepsi aynı kafam karıştı 😂

Bugün alıcaktım unuttum ya yarın alıcam

Ben kalemi bekleyeyim en iyisi .d

Fat benimki hocam

Yarın alıcam abide şimdi 100 tane dvdm geldi oyunları basmaya başladım hangisi ne bilmiyorum şuan hepsi aynı kafam karıştı 😂

Bugün alıcaktım unuttum ya yarın alıcam

Ben kalemi bekleyeyim en iyisi .d
bak şimdi hepsini üst üste koy not al bir yere
mesela ilk cd 1. god of war 2 pes 13 gibi üst üste koy

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,157,521
Üyeler