Çözüldü✓ DVI-D to DisplayPort Ekrana Görüntü Vermiyor

Reaksiyon skoru
47
Herkese iyi akşamlar dostlar.
Rx570 kartında DVI-D çıkışına (fotoda mevcut) yine fotoğraftaki kabloyu takıyorum ve diğer DisplayPort ucunu da ekrana takıyorum fakat ekrana görüntü vermiyor. Bu sorunu nasıl çözebilirim?
Teşekkürler.

Ekler

• IMG20230217213126.jpg
    IMG20230217213126.jpg
    3.4 MB · Hit: 162
  • IMG20230217213154.jpg
    IMG20230217213154.jpg
    2.2 MB · Hit: 125
Anakart üzerindeki DVI-D çıkışına taktıysanız eğer görüntü gelmemesi normaldir. Ekran kartının çıkışına taktığınızdan emin olup bir daha deneyebilirsiniz eğer olmuyorsa belki kablo kasanın DVİ-D girişine tam oturmuyor olabilir imkanınız varsa kablonun plastiğini tıraşlayıp veya kesip sığmasını sağlayabilirsiniz. Benzer bir durumu HDMI ile kendi bilgisayarımda yaşamıştım. Eğer taktığınızda kablo düzgün oturuyor ise kablonun içinde bir kopukluk olabilir.

Anakart üzerindeki DVI-D çıkışına taktıysanız eğer görüntü gelmemesi normaldir. Ekran kartının çıkışına taktığınızdan emin olup bir daha deneyebilirsiniz eğer olmuyorsa belki kablo kasanın DVİ-D girişine tam oturmuyor olabilir imkanınız varsa kablonun plastiğini tıraşlayıp veya kesip sığmasını sağlayabilirsiniz. Benzer bir durumu HDMI ile kendi bilgisayarımda yaşamıştım. Eğer taktığınızda kablo düzgün oturuyor ise kablonun içinde bir kopukluk olabilir.
Ekran kartına taktım ve kabloyu da yeni aldım. Dijital ve analog görüntü gibi farklı şeyler gördüm bunun hakkında bilginiz var mı?

Arkadaşlar sorun çözüldü. Şöyle ki:
Ekran kartının DVI-D girişine bir dönüştürücü aldım ve DVI-D'den VGA'ya dönüştürdük ve sorun çözüldü. Sanırım ekran biraz eski, o yüzden sorun yaşadım.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,157,516
Üyeler
183,847
Son üye
bexonway
Geri