Neler Yeni

Dying light 2 güçlü zombiler

Dahası  
Reaksiyon skoru
161
İsim
Mert Soytürk
Zor modda 2 defa bitirdim normal zombilerin bu modda bile seni 2 vuruşta kesmesi pek mümkün değil Eceldir onlar

BATTLEFIELD

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
6,433
İsim
Selman
Ecellerle oyun başında kapışırsan ölürsün. En güçlü zombi formu onlar oyundaki. Biraz geliş, silah zırh al sonra kapışabilecek düzeye gelirsin.

Cihangir

80+ Gold
Ağa resim açılmıyor da ecel bana dokununca direk ölüyorum
Mesaj otomatik birleştirildi:

O zaman cok saçma oldu dl1 daha iyiydi
hemen ölüyon diye dl 1 daha mı iyi :D :D

EDON1S'1

80+
zorluk normal
zırh takviyesi 37 imiş acaba zırh düşük diye mi

Che_

80+ Platinum
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
7,813
İsim
MehmedVII
Arkadaşlar oyunda zombilerin bana tek atması normal mi normal ezik zombiler bile 2 vuruşta indiriyor beni bu bir hata mı yoksa level göre mi güçleniyorlar
Oyunda bölgeler var ve doğan düşmanlar o bölgenin seviye aralığına göre doğuyor. Mümkünse seninle aynı veya bir düşük seviyeye girme. Eğer Epic Games ile oynuyorsan karşına yerel dosya, bulut dosya gibi seçenek çıkarsa sakın Makineye İndir deme. Bugün 80 saatlik save dosyam gitti hikayesine bayıldığım, daha dün tüm becerileri açıp Efsane olduğum oyunun sonunu bile göremedim.

Davy_Jones1

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
386
İsim
Berken
Arkadaşlar oyunda zombilerin bana tek atması normal mi normal ezik zombiler bile 2 vuruşta indiriyor beni bu bir hata mı yoksa level göre mi güçleniyorlar
normal hocam :D

Oyunda bölgeler var ve doğan düşmanlar o bölgenin seviye aralığına göre doğuyor. Mümkünse seninle aynı veya bir düşük seviyeye girme. Eğer Epic Games ile oynuyorsan karşına yerel dosya, bulut dosya gibi seçenek çıkarsa sakın Makineye İndir deme. Bugün 80 saatlik save dosyam gitti hikayesine bayıldığım, daha dün tüm becerileri açıp Efsane olduğum oyunun sonunu bile göremedim.
80 saatte nasıl bitiremediniz hocam

• Beğen
Reaksiyonlar: Che_

Che_

80+ Platinum
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
7,813
İsim
MehmedVII
normal hocam :D

80 saatte nasıl bitiremediniz hocam
Bitebilirdi ama dl'i de 80 saatte bitirdim. Buna geçince Dl1 o kadar kötü geliyor ki... Oyun tam bir başyapıt yapılabilecek her şeyi yapıyordum(ağlıcam).

Cihangir

80+ Gold
Bitebilirdi ama dl'i de 80 saatte bitirdim. Buna geçince Dl1 o kadar kötü geliyor ki... Oyun tam bir başyapıt yapılabilecek her şeyi yapıyordum(ağlıcam).
dl 1 gerçekten kötü 2 yi oynadıktan sonra 1 oynamadım bi daha 2 de farklı sonalrda bitireceğim bende 2 son bitirsim

• Beğen

slm.ycl02

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,353
İsim
Selim
Hocam bende 27 saat sürdü dl1 coop oynadım ama. Yan görevleri çok yapmadım da o kadar sürüyor mu yahu.

• Beğen

Che_

80+ Platinum
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
7,813
İsim
MehmedVII
Hocam bende 27 saat sürdü dl1 coop oynadım ama. Yan görevleri çok yapmadım da o kadar sürüyor mu yahu.
Ben 10 saat falan da agalarla sıfırdan oynamıştım. 80 saatten fazla da sürer istersen.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,034,100
Üyeler
163,946
Son üye
barmaley02
Top Bottom