Neler Yeni

Dying Light 2 laptop performansı hakkında

R0KA

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
92
İsim
Cem
Dying Light oyununda %25 gpu kullanımı ve 15 fps'e düşme gibi sorunlar yaşıyordum.Araştırma sonucu oyunda laptop gpu'lar için optimizasyon olmadığını öğrendim.Peki bu durum Dying Light 2 için geçerli mi? Bilgisi olan varsa bilgilendirebilir mi ona göre oyunu satın almayı düşünüyorum.1.oyunu zar zor 25 saat oynadım.

melihv48

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
223
İsim
Melih Özcan
Gpu ve laptop nedir

AEnic31

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
73
İsim
Abdurrahman Eniç
Dying Light oyununda %25 gpu kullanımı ve 15 fps'e düşme gibi sorunlar yaşıyordum.Araştırma sonucu oyunda laptop gpu'lar için optimizasyon olmadığını öğrendim.Peki bu durum Dying Light 2 için geçerli mi? Bilgisi olan varsa bilgilendirebilir mi ona göre oyunu satın almayı düşünüyorum.1.oyunu zar zor 25 saat oynadım.
Hocam onun çözümleri var ama cidden bulması beni çok uğraştırdı, geçmiş olsun. Dediğiniz gibi, Dying Light laptoplarda işkence çektirebiliyor ancak 2. oyununda böyle bir şey var mı bilmiyorum

R0KA

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
92
İsim
Cem
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Sistemi soruyor
Gpu ve laptop nedir
He pardon
Laptop Monster Abra v17.1.3
Gpu RTX 3050
Mesaj otomatik birleştirildi:

Hocam onun çözümleri var ama cidden bulması beni çok uğraştırdı, geçmiş olsun. Dediğiniz gibi, Dying Light laptoplarda işkence çektirebiliyor ancak 2. oyununda böyle bir şey var mı bilmiyorum
Bildiğiniz çözümler var mı hocam ? Daha The Following Dlc'yi oynuyamadım.

melihv48

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
223
İsim
Melih Özcan
He pardon
Laptop Monster Abra v17.1.3
Gpu RTX 3050
Mesaj otomatik birleştirildi:

Bildiğiniz çözümler var mı hocam ? Daha The Following Dlc'yi oynuyamadım.
Driverı DDU ile temiz kurulum yapın ek olarak bilgisayarın güç yönetiminde yüksek performans olmasına dikkat edin

R0KA

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
92
İsim
Cem
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Driverı DDU ile temiz kurulum yapın ek olarak bilgisayarın güç yönetiminde yüksek performans olmasına dikkat edin
Hepsi düzgün yapılı.Dediğim laptoplar için bir sorun zaten.Ben sadece Dying Light 2 performansını merak ediyorum.

melihv48

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
223
İsim
Melih Özcan
Bütün ayarları yükseğe çekmediniz değil mi ? Orta ayarlarda deneyin üst sınıf bi kart sayılmaz 3050 mobile

R0KA

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
92
İsim
Cem
Bütün ayarları yükseğe çekmediniz değil mi ? Orta ayarlarda deneyin üst sınıf bi kart sayılmaz 3050 mobile
Ekran kartı gpusu %25 kullanıma düşüyor.Benim sıkıntım fps sıkıntısı değil ki ayar düşüreyim.Ayrıca evet denedim her ayarda aynısını yapıyor.Çok yüksek olmasa bile Dying Light için yeterli.

melihv48

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
223
İsim
Melih Özcan
Ekran kartı gpusu %25 kullanıma düşüyor.Benim sıkıntım fps sıkıntısı değil ki ayar düşüreyim.Ayrıca evet denedim her ayarda aynısını yapıyor.Çok yüksek olmasa bile Dying Light için yeterli.
Bütün ayarlar doğru ise en son çare temiz bir windows kurulumu yapmanız olmazsa oyun güncellemesi bekleyeceksiniz. Diğer oyunlarda da aynı şekilde %25lerde çalışıyorsa servise göndermenizi tavsiye ederim.

R0KA

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
92
İsim
Cem
Bütün ayarlar doğru ise en son çare temiz bir windows kurulumu yapmanız olmazsa oyun güncellemesi bekleyeceksiniz. Diğer oyunlarda da aynı şekilde %25lerde çalışıyorsa servise göndermenizi tavsiye ederim.
Hocam hayır diğerlerinde yokkk.Benim anlattığım sorun zaten tüm laptoplarda var.Benim öğrenmek istediğim Dying Light 2 de aynı mı

BabaVoss7

80+ Silver
Kral al dene steamdense olmadı iade edersin bence alırlar geri. Denemeden bilemezsin keain olarak. Ama sanmıyorum şahsen böyle olacağını

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,027,086
Üyeler
162,771
Son üye
ozyaziciemir
Top Bottom