MematiBaş🚬
80+ Gold
- En İyi Cevap
- 1
Dahası
değer.
bence al ya sistemin iyi hem kasmadan oynarsın güzel bir oyun deneyimi yaşarsınsapphire rx590 8gb
ryzen 5 3600
16 gb ram
Asus b450m
+ ssd
Nays uygulamasını yükleyip oradan alırsanız 40tl cashback veriyor.dying light 2 nays ile 160 tly mi geliyor nasıl hocam ?
ozaman oyun normal indirime girince nays ile alayım belirli bi süresi felan var mı acabaNays uygulamasını yükleyip oradan alırsanız 40tl cashback veriyor.
Hocam ben o ikisini 100 veriyorum.hocam bende project zomboid zaten olduğu için 157 TL'ye dying light 2 alacağım baya iyi oldu
Pardon bundl atılmıyor normal oyun alırsan benden 130 bırakırım sana.Hocam ben o ikisini 100 veriyorum.
1. oyunun dünyası biraz soluk gibi geliyor bana. Ayrıca Dost Kayaoğlu çok sıkıcı demişti. Hikayesini bilmiyorum fakat yine bi şans verilebilir.Alınırda niye sadece 2. oyunu oynayacaksınız onu anlamadım. 1. oyun mükemmel.
Dying Light kadar aksiyon dolu bir oyun az oynadım ama herkesin kendi düşüncesi tabii.1. oyunun dünyası biraz soluk gibi geliyor bana. Ayrıca Dost Kayaoğlu çok sıkıcı demişti. Hikayesini bilmiyorum fakat yine bi şans verilebilir.
alınır hocam ama belki bu indirimden sonra zamlanabilir hocamSteamda Dying Light 2 nin sayfasına girdiğimizde '' Dying Light - Lunar Bundle '' diye bi bundle var. Dl2 + Dl1 200 TL verilir mi ?
Zaten Dying Light 2 indirime girdiğinde 175 TL oluyor. Büyük ihtimalle sadece 2. oyunu oynarım 200 TL'ye değer mi ?