Dying light 2 neden kısa

80+
Reaksiyon skoru
10
Dying light 2 güzel bi oyun oynamadan once baya loot yapıp oyunun max lvl bossu gibi gezicem sanıyodum ole degilmis yani bu iyiye isaret cunku sureklı olarak loot arama pesinde oluyosunuz neyse konumuz oyunda yapacak birsey kalmadı sözde oyun 500 saat surecekmıs ama onu gectim 62 saatin 20 veya 25 saatinde oyunu bitirdim geriye kalan zamanları da adam kesmek yan gorev yapmak gibi seylere ugrastım ama su an yan gorev de kalmadı harita şimdiden sıkmaya basladı kucuk gelmeye basladı oyuna acil yeni içerikler özellikle HARİTA VE GÖREVLER lazım

Dying light 2 güzel bi oyun oynamadan once baya loot yapıp oyunun max lvl bossu gibi gezicem sanıyodum ole degilmis yani bu iyiye isaret cunku sureklı olarak loot arama pesinde oluyosunuz neyse konumuz oyunda yapacak birsey kalmadı sözde oyun 500 saat surecekmıs ama onu gectim 62 saatin 20 veya 25 saatinde oyunu bitirdim geriye kalan zamanları da adam kesmek yan gorev yapmak gibi seylere ugrastım ama su an yan gorev de kalmadı harita şimdiden sıkmaya basladı kucuk gelmeye basladı oyuna acil yeni içerikler özellikle HARİTA VE GÖREVLER lazım
oyunu heryeri gezince 500 saat ama bence 500 değil max 200 fln 70 saatin ardından oynanıcak bir oyun değil gibi

Oyunu bitirmek, için oynarsanız çabuk bitmesi normal denebilir. Haritayı keşfederek, vs vs şekilde oynamış olsaydınız, daha uzun sürerdi. Ancak şunu unutmamak gerekiyor, 17-20 saat hikayeli bir oyun için yeterli bir süre denebilir. Çoğu oyun 14 saat sürmeden bittiği için, abartmamak gerekiyor. Ve ilerleyen zamanlarda ek paketler çıkacaktır....

Oyunu bitirmek, için oynarsanız çabuk bitmesi normal denebilir. Haritayı keşfederek, vs vs şekilde oynamış olsaydınız, daha uzun sürerdi. Ancak şunu unutmamak gerekiyor, 17-20 saat hikayeli bir oyun için yeterli bir süre denebilir. Çoğu oyun 14 saat sürmeden bittiği için, abartmamak gerekiyor. Ve ilerleyen zamanlarda ek paketler çıkacaktır....
hocamın dediği gibi yeni 2 tane hikaye dlcsi gelicek

Bitün herşeyi yaptım 40 saat sürdü. Sömürdüm oyunu. Bazı sinematikleri izlemedim pek okudum geçtim şahsen. Ortalama bi 50 saati var gerisinede bence pek gerek yok. Dlc gelince dewamke

aga oyun guzel ama icerikler cabuk bitti o yönü beni sarmadı

20-25 saat gayet yeterli + olarak ek hikayeler gelecek oyuna zaten 200-500 saat arası süreceğini sanmak sizin saflığınız olmuş. İlla da çok para verdiniz diye oyun saati hayvan kadar olacak değil Avrupa ülkelerinde bu oyunlar onlar için para etmiyor, yani oyunlar pahalı değil Türkiye pahalı, bunu unutmamak lazım.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,176,534
Üyeler
186,745
Son üye
rttk
Geri