Neler Yeni

Dying light Definitive Edition Alınır mı? 30 tl

Mirox16

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
8
İsim
Miro brbr
Hiç oynamadım Hikaye oyunu düşünüyorum rdr 2 nin yanına 1 tane daha dying light nasıl olur bide Definitive Edition dlcler ne işe yariyor

IbanyLone

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
691
İsim
Serkan Uysal
Alınır ama tek başına biraz sıkılabilirsin.Tüm DLC leri içeriyor.
Dying Light Enhanced Edition da işini görecektir.

nifak

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
477
İsim
Eren
Dying Light güzeldir alabilirsin. Dlcleri de güzel.

Letrion

80+ Platinum
En İyi Cevap
3
Kesinlikle alınır çok iyi oyun, DLC olarak tek bildiğim The Following var, araba kullanabiliyorduk sanırsam. Kısacası alınır yani oynadığım en iyi oyunlar arasında.

Liara

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Hiç oynamadım Hikaye oyunu düşünüyorum rdr 2 nin yanına 1 tane daha dying light nasıl olur bide Definitive Edition dlcler ne işe yariyor
Oynayacak arkadaşın varsa CO-OP olarak da oynayabilirsin Dying Light'ı. Bunun dışında The Following DLC'si oyunun ana hikayesini sürdüren DLC'ydi yanılmıyorsam eğer. Almışken DLC'li versiyonu almak senin açından daha iyi olur bu yüzden.

MKeremM

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
182
İsim
Kerem Mungan
Parkur mekaniklerini içeren oyunları seviyorsan (Mirror's Edge vs.) kesinlikle alınır.

Mirox16

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
8
İsim
Miro brbr
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Kesinlikle alınır çok iyi oyun, DLC olarak tek bildiğim The Following var, araba kullanabiliyorduk sanırsam. Kısacası alınır yani oynadığım en iyi oyunlar arasında.
Kanka sence Tüm dlclerlemi hikayeye basliyim arkadaşım hikayeyi The Folllowingle oyna dedi

Letrion

80+ Platinum
En İyi Cevap
3
Kanka sence Tüm dlclerlemi hikayeye basliyim arkadaşım hikayeyi The Folllowingle oyna dedi
Normal oyunu bitir, sonra The Following bitir. Diğer DLC'ler hakkında bilgim yok YouTube'da videoları vardır

Top Bottom