Yardım Dying Light Eve Giremiyorum

Che_

80+ Platinum
En İyi Cevap
2
Reaksiyon skoru
11,586
1674146434703.png

1674146456066.png

1674146476709.png

1674146509953.png

Haritanın burasındayım ( The Following). Hikayenin %90'ı bitti. Bu ev görev evi mi de açılmıyor ? Hiçbir şekilde içeri giremedim bi yerleri patlattım,etrafı gezdim giriş yok fakat Q basınca evin içinde eşyalar görünüyor. Ve evin olduğu bahçeye girince güvenli bölgeyi etkinleştir mesajı geliyor fakat etrafta hiçbir elektrik,kapı gibi şeyler yok. Tek bulduğum evin altındaki mağarada bu merdiven fakat onun da kapısı açılmıyor. Q bassam bile bir etkileşim çıkmıyor. YouTube'da da bununla ilgili sadece gizemli ev diye videosu var giriş yok.

Merdiven var dikkatli bak
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

2. Fotoğraf in sağında

3.fotograf pardon

• Beğen
Reaksiyonlar: Che_
Bazı binaların girişleri farklı bir görev yapınca açılıyor. Bir evin içerisinde bir sürü loot görmüştüm ancak bir türlü giremeyip çıldırmıştım. Oyuna devam ettikçe bir görev yaptım ve o evin anahtarını verdi. Belki bu da o şekilde olabilir ancak bu ev DLC sanırım, net bir bilgim yok hiç gelmedim buraya.

• Beğen
Merdiven var dikkatli bak

2. Fotoğraf in sağında

3.fotograf pardon
O merdiven evin girişine gidiyor. 3 kapı var 1'i kırmızı kilitli diğer 2'si de genelde farklı kapı ve kilitli. Evin camlarına, çatısına baktım hiçbir giriş yok

Yanlış hatırlamıyorsam evin önündeki bahçede , kulübe içerisinde elektrik ile ilgili olay vardı
Eve gitmeden önce de bir yer var fakat orada 1 su kulesi, 1 tane elektrik( güvenli bölge açarken olanlardan), 2 ev, 1 içi boş kuyu var. Elektrik açılmıyor etkileşim yok. Evin olduğu bahçedeki eve de baktım bir şey yok

Peki görevmi getirdi seni yoksa senmi gelip girmeyi deniyorsun çünkü burada ki görev main story ile ilgili

Burada ki videoda var ama spoiler var söyliyeyim ayrıca başta senin Vanitas adlı göreve gelmen gerekiyor.

Son düzenleme:
  • Beğen
Peki görevmi getirdi seni yoksa senmi gelip girmeyi deniyorsun çünkü burada ki görev main story ile ilgili

Burada ki videoda var ama spoiler var söyliyeyim ayrıca başta senin Vanitas adlı göreve gelmen gerekiyor.
Görev değil kendim geldim

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,177,656
Üyeler
186,924
Son üye
Crowley37
Geri