Thlen 80+ Katılım 20 Haziran 2020 Mesajlar 268 Reaksiyon skoru 90 27 Ağustos 2020 #1 Oyunun %20 kısımlık hikayesini tamamladım bundan sonra tek oynamak istemiyorum oynayacak arkadaşlar birlikte oynayabiliriz.
Oyunun %20 kısımlık hikayesini tamamladım bundan sonra tek oynamak istemiyorum oynayacak arkadaşlar birlikte oynayabiliriz.
A archevagtx 80+ Katılım 10 Aralık 2020 Mesajlar 1 Reaksiyon skoru 0 10 Aralık 2020 #2 Merhaba eğer oyunu oynamadıysan beraber tekrardan başlayabiliriz
Thlen 80+ Katılım 20 Haziran 2020 Mesajlar 268 Reaksiyon skoru 90 11 Aralık 2020 Konu Sahibi Konu Sahibi #3 archevagtx yazmış: Merhaba eğer oyunu oynamadıysan beraber tekrardan başlayabiliriz Devamı için tıklayın... Oynadım hocam bitirdim oyunu.
archevagtx yazmış: Merhaba eğer oyunu oynamadıysan beraber tekrardan başlayabiliriz Devamı için tıklayın... Oynadım hocam bitirdim oyunu.
O omer26 80+ Katılım 7 Mart 2021 Mesajlar 2 Reaksiyon skoru 0 7 Mart 2021 #4 archevagtx yazmış: Merhaba eğer oyunu oynamadıysan beraber tekrardan başlayabiliriz Devamı için tıklayın... ben oyunda yeniyim bana öğrete bilirmisin beraber online oynarız dc verirmisin
archevagtx yazmış: Merhaba eğer oyunu oynamadıysan beraber tekrardan başlayabiliriz Devamı için tıklayın... ben oyunda yeniyim bana öğrete bilirmisin beraber online oynarız dc verirmisin